Moj profil

Cool after party - Cool susret s golubicom

#DoveTales 

Golubica je stigla na cool afterparty!

Danas smo pekle kolače za djecu iz Selske u sklopu njihove karaoke večeri.

U druženju su sudjelovale Sephia, Izka s obitelji (baka, suprug i njena jako cool djeca - nisu baš klinci) i NonaZ, moja malenkost je samo priredila tijesto za kuglice od kokosa koje sam ostavila NoniZ da završi. Ja sam imala drugu misiju. Morala sam u lov. Da se pripremim za cool after party.

Ako niste znali Vučedolska golubica krenula je na put oko svijeta. Naravno original je u Arheološkom muzeju gdje mu je i mjesto, ali njena  mala verzija osvaja svijet.

Radi se o kopijama Vučedolske golubice isprintanim u Arheološkom muzeju uz pomoć 3D printera.

U sklopu projekta #DoveTales - Vučedolska golubica putuje s vama svatko tko posjeti zagrebački Arheološki muzej može podići svoju kopiju Vučedolske golubice, ali s obavezom!

Njegov zadatak da je fotografira na nekoj svjetskoj lokaciji koju posjeti te sliku objavi na službenoj Facebook stranici projekta gdje se može vidjeti kako je golubica do sada već posjetila jadransku obalu, Liku, Baranju, Slavoniju, London, Barcelonu, Graz, Beč, Berlin, Skopje, Singapur...

Kada se postavlja na profil obavezno se tagira s ljestve #DoveTales, to je ona informatička fora da se postovi, fotografije s istim tagom povežu, pa se lakše nađu. Naravno, informatičari bi to nekako drugačije i pametnije opisali s nekim drugačijim rječnikom.

Ima ih u raznim bojama i jako su vesele, ovaj put sam ulovila žutu i plavu.

Da li si možete bolje društvo za putovanje (skitanje) od naše drage Sephie?

Za Izku i golubicu znam gdje će zajedno doći. I ja bi s njima (pogotovo ako će biti pašticade).

Sretan vam put golubice!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.