Moj profil
Cool Chef mjeseca listopada – Milicza
Cool Chef mjeseca listopada – Milicza

Cool Chef mjeseca listopada – Milicza

11.11.2008.sanja

S lakoćom i zanosom Milicza kuha, odlazi na cool druženja, dijeli savjete, brine o obitelji, piše blog i još štošta drugo.

shimmer fallback

Ona je ponosna mama, ponosna teta u vrtiću, žena koja stigne na gotovo sva cool okupljanja, nesebično dijeli svoj talent, znanje i ideje, ona je Milicza - superwoman!

Teško da je do sada već niste upoznali, uživo ili putem slika, recepata ili foruma pa zasigurno znate s kakvom lakoćom i zanosom kuha, odlazi na cool druženja, dijeli savjete, brine o obitelji, piše blog i još štošta drugo.

Za sve koji ne znaju koliko je aktivna pogledajte samo na kojim je sve druženjima bila: zagrebačko cool okupljanje, okupljanje u Koprivnici i Kraljevačkim Novakima, kava kod njambrek, Velika (Požega), odlazak s cool ekipom na proslavu rođendana AneS, manifestacije Kaj su jeli naši stari i Renesansni festival, berba jabuka kod Bedekowoman, okupljanje u Stubakima, Branimir centru, nedavni Halloween party, proslava ktininog rođendana, odlazak u kino, posljednje okupljanje u Zagrebu... Ma, zasigurno je toga bilo još, ali kako nismo Big Brother, teško je sve pratiti 🙂

A što sve Milicza kuha? Teško je zapravo uopće izdvojiti pojedine recepte jer već vas samo uvod i ispričana priča iz svakodnevice, s puta, priče iz djetinjstva ili njenog rodnog kraja, privuku da kliknete na recept, otvorite ga i pročitate.

Nedavno je pripremila kruh s vlastitim potpisom kojeg je posvetila ktini, a ako ne znate zašto, uvjerite se sami - Kruh s potpisom. Tema o Makedoniji bila je iznimno čitana i komentirana, a kao svoj doprinos unijela je i recept za Tavče gravče. Teško da će se danas netko tko živi u gradu odlučiti za pripremu domaćeg kravljeg sira kod kuće, ali ona se odvažila i uspjela, a brojni su komentari samo dokaz koliko je tražen i hvaljen. Za sve mame čija su djeca zavoljela vrtićku hranu i odbijaju jesti bilo što drugo, brzo kliknite na Vrtićke knedle od sira. Recepti iz obiteljske kuharice često se nađu na njenom popisu novih recepata, a tako je i Sirnica babe Mile. Njenu Mrvičastu pitu od jabuka više su puta pripremali i drugi korisnici, a Imotski rafijoli isprobani u Velikoj, bili su prefini. A koliko su njeni recepti isprobavani i poslikani možete se i sami uvjeriti.

I dok ovo pišem, pojavio se njen novi recept i nova slika, navjerojatnije spremljenog ručka. I tako iz dana u dan, Milicza obogaćuje cool zbirku recepata, na čemu joj zahvaljujemo!

A što slijedi nakon današnje dodijeljene titule Cool Chefa? Pa, zasigurno već znate: još jedna nezaboravna proslava zagrebačkih cura uz obilje finih delicija 🙂 Željno iščekujemo nove slikice!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.