Moj profil

Cool Chef mjeseca travnja – jekago

Fotografije koje osvajaju i jela koja mame na isprobavanje pozivnica su na istraživanje sadržaja naše nove cool chefice.

Energična, talentirana i komunikativna jekago oduševljava vas svojim receptima i slikama. Coolinarici se pridružila 2011. godine, a njena prva jela bili su išleri, buhtle, štrudle i kiflice – asortiman koji je reprezentativno najavio njen opus – mnoooogo kolača i slastica.

Banana brownies

Cool - Čokomanija


Svojim osvajajućim fotografijama najčešće nam zadaje mnogo muke pri izboru, a od samih svojih početaka pokazuje sklonost prema dobroj fotografiji i dekorativnoj prezentaciji jela na sceni. Kao da je s vremenom i ulaštila svoju vještinu pa su joj fotke sve bolje i bolje, od tehničke izvedbe do besprijekorne scenografije i prezentacije.

Korvapuustit - finsko cimet pecivo by Dragana007

Heljdini krekeri by Žabac


Njezini pladnjevi prepuni su raznovrsnih sitnih kolača, voli pripremati palačinke, američke pancakes i muffine :), u jelima voli koristiti kobasice, a njezine Najmekše kiflice apsolutni su hit za isprobavanje i toliko mame svojim opisom da odmah odlazite po vreću brašna. Lešnik gnezda vrsta je recepta koji je poput prodavaonice igračaka za svako dijete (jer sadrži čokoladu, lješnjake, mljeveni keks i kremni namaz), a za Vanil krem štrudlu i dalje vam nije jasno kako li je samo smislila nešto ovako fino a jednostavno. Sama priprema džemove i marmelade, dok njezina glavna jela mame svojom jednostavnošću pripreme, a opet su tako konkretna.

Zeljara by Mamajac

Ne, ovo nije torta

Svakako isprobajte:

Crna Čoko Kraljica by SanjaBB

Jaffa tart by Ines


Kod jeke vlada prava tijestomanija s tolikim brojem krušnih jela i kolača od tijesta, pri čemu su dosta zastupljena integralna krušna jela te zdravi, integralni keksi. Vrlo rado se uključuje i u događaje te kuha s čokoladom, palačinkama, do Oskara ili u petoboju. A osim toga njeni recepti vrlo su popularni i omiljeni među ostalim Coolinaričarima, koji ih redovito spremaju u svom aranžmanu. Jeka naravno isprobava i recepte drugih korisnica, popraćene velikim brojem fotografija.

Skušice

Grčki griz kolač


Jeku ćete naći i na forumu u grupi Uz i niz Moravu, podržava i humanitarne akcije, a voli koristiti i "home-made" sredstva za čišćenje ili lijekove. Želimo joj još mnogo energije za sve njezine kulinarske i životne pobjede, a njezinoj velikoj ljubavi, malenoj frajli, šaljemo veliki pozdrav!

Sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.