Moj profil

Eva. Iz srca mora.

Prepoznajete Evu, marku ribljih konzervi, pripremljenih prema originalnim recepturama od najkvalitetnije jadranske ribe.

Tuna

U Evinoj riznici zdravlja i dobrog okusa ističu se proizvodi od tune: Tuna komadi u maslinovom ulju, Tuna fileti u biljnom ulju ili maslinovom ulju, Tuna s povrćem, Tuna komadići u biljnom ulju - usitnjeni, Tuna salata Mediterana, Tuna salata Dalmatina, Tuna salata Mexicana.

S Eva tunom pripremite zdrave i uravnotežene obroke: ukusne sendviče, nadjeve za tjesteninu, salate, pizze i druga maštovita jela ili ih jednostavno poslužite kao ukusan samostalan obrok. Ukusne sendviče, nadjeve za tjesteninu, salate, pizze i druga maštovita jela pripremite s Eva tunom. Zanima vas hranjiva vrijednost tune? S, primjerice, Tuna komadima u biljnom ulju, unijet ćete 201 kcal / 843 kJ, 24,90 g bjelančevina, 2,10 g ugljikohidrata i 10,40 g masti (na 100 g ocijeđene mase).

Nutritivno superiornu plavu ribu uvrstite na jelovnik najmanje 2 puta tjedno.

Sardina

Sjećate se uzvika sa zvonika u malom ribarskom mjestu - Vratija se Šime! Šime, zavodljiv, zdrav i bezbrižan mornar morž asocijacija je na Evu.

Sardine u biljnom ulju pripremljene su od srdela izvrsnog okusa i neosporne kvalitete. Visokokvalitetnu srdelu u biljnom ulju s različitim dodacima i umacima uživajte samostalno uz salatu po izboru, za marendu s tamnim kruhom, kao dio salata ili od nje pripremite namaz. Kako bi sve ostalo u mediteranskom štihu, ne zaboravite i na čašu crvenog vina.

Uz Sardinu u biljnom ulju ili maslinovom ulju i Sardinu s limunom, ljubitelji intenzivnijih aroma posebno će uživati u Sardini pikant. Sa 100 g ocijeđenog sadržaja limenke Eva sardina u biljnom ulju unijet ćete 219 kcal /915 kJ od čega 29,30 g čine bjelančevine, 0,45 g ugljikohidrati i 11,10 g masti. Umak od rajčica i srdele se oduvijek vole, a kruna njihovog "dobrog odnosa" je mediteranska Sardina s rajčicom. Savršena kombinacija najkvalitetnijih dijelova ribe i posebno odabranog povrća krije se u Sardini s povrćem. Ovim obrokom unijet ćete na 100 g sadržaja limenke 120 kcal / 504 kJ, a od najvažnijih nutrijenata 13,7 bjelančevina, 4,5 ugljikohidrata i 5,3 masti.

Skuša

Kušajte Eva Skuša filete u biljnom ulju, Skušu s povrćem u umaku i Skušu fileti Mediterana. Zbog praktičnog pakiranja možete ih jesti u pauzama dnevnih događanja, kao zdrav međuobrok ili laganu večeru. Jednim obrokom u svoj organizam ćete unijeti 12,90 g bjelančevina, 3,76 g ugljikohidrata i 7,80 g masti, a energetski se "osnažiti" za 137 kcal / 574 kJ.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.