Moj profil

Lino Nutri Balance – uravnotežite način života u samo par pokreta

Nova linija žitarica za doručak spremna je za 0 minuta i u današnjem ubrzanom načinu života pruža zdrav obrok i potrebnu dozu energije i izdržljivosti.

Budite se na vrijeme ili pripreme za posao odrađujete u posljednji čas? Odvajate vrijeme za pravljenje doručka, pojedete nešto „s nogu“ ili vam ponestane vremena pa iz doma odlazite praznog želuca? Kakva god da ste osoba, novi Lino proizvod uvelike će vam olakšati svakodnevno funkcioniranje.

Dehidrirane pahuljice - crunchy žitarice i superfood sjemenke chia i zob udružili su snage i pomiješali se u Lino Nutri Balance, koji dolazi u dvije varijante - Chia i Oats.

bit će , a vaše tijelo puno energije nakon samo par pokreta.

Riječ je o potpuno novoj liniji cjelovitih žitarica za doručak koje se mogu uklopiti u raspored svake mlade osobe, bilo zaposlene ili studenta, čiji se život odvija ubrzanim ritmom.


Lino Nutri Balance spreman je već za 0 minuta, a savršeno izbalansiranim sastojcima prilagođen je zdravim prehrambenim navikama koje gaji sve više ljudi. Ukratko, u omiljenu zdjelicu uspite željenu količinu LinoNutri Balancea, dodajte vodu i napunite baterije za uspješan dan!

Balans sreće i ljepote

Lino Nutri Balance Chia pruža lagan, nutritivno izbalansiran obrok na bazi cjelovitih žitarica obogaćen vitaminom C i B kompleksom. Multigrain pahuljica od žitarica cijelog zrna savršeno je kombinirana cornflakesom i chia sjemenkama koje doprinose duljem osjećaju sitosti. Upravo je to sve ono što je potrebno za balans sreće i ljepote.

Balans vitalnosti i izdržljivosti

Lino Nutri Balance Oats pruža ukusan nutritivno izbalansiran obrok sa žitaricama cjelovitog zrna, obogaćen vitaminima B skupine i kalcijem. Bazu proizvoda čini zob, u obliku zobenih pahuljica, instant pahuljice i hrskave žitarice u obliku riže. Proizvod je to koji nudi sve što je potrebno za balans vitalnosti i izdržjivosti.

Računica je vrlo jednostavna. Aktivni ste, živite ubrzano, a tražite zdrav i brz obrok? Lino Nutri Balance bit će spreman za 0 minuta, a vaše tijelo puno energije nakon samo par pokreta.


:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.