Moj profil

Mali kucni trikovi

Svaka domacica zna ih po nekoliko, oni nam pomazu da bolje i lakse funkcionisemo u svom domu! Mali kucni trikovi mogu da nam ustede vreme,novac i strpljenje, zato su jako dragoceni!!!!!!!!!

Svi trikovi su isprobani.

Preci cu odmah na stvar

😕 ljuscenje maldih kromirica: Nocna mora svake domacice - crni prsti su neizbezni - osim ako:

Pospete blago vlazne krpmirice kuhinjskom solju ! So vam pomaze da skinete koru lako i jednostavno trljajuci kompiric pratima a crnih tragova nece biti!!!!!!! fantasticna stvar

😃 Savrseno cista prozorska stakla: potrebno vam je: Obicna mlaka voda , sirce, jedna truleks krpa, i stare novine: ako su prozori puno prljavi - (ulepljena prasina posle letnje kise, a ako ste pusac nikotin sa unutrasnje strane) ocistiti sa malkom vodom i sircetom, nakon toga uglancati papirom od dnevnih novina! Nece biti ni jene jedine mrljice na staklu! Isto mozete primeniti i za ogledala!

😎 Otpusavanje kanalizacije: Verovali ili ne , dva litra koka- kole u odliv sipate uvece i ne pustate vodu do ujutru! dok vi spavate kola ce ''pojesti" sve sto muci vasu cev!!!!!

😧 Skidanje kamenca i masnoca sa sanitarija: Pomesati limuntus i tecnost za sudove nanati na ostru stanu sundjera i cistiti kadu,slavcine ,plocice!!!!!! Efekat na slavini je kao da ste kupili nove!!!!! Ako su naslage vece ostaviti da otstoji ponovo istrljati i isprati

😨 Neprijatni mirisi obuce: U staru carapu staviti sodu bikarbinu i staviti u obucu!!!!! To je prava magija! MM vise nema problema sa neprijatnim mirisom nogu!

 Mirisi u frizideru: U solju ili casu stavite sodu bikarbonu i drzite je u frizideru! Soda bikarbona upija vlagu i neprijatne mirise!

Brzi osvezivac prostora uz pomoc mirkotalasne rerne: u posudu sa vodom ubacite narandjinu koru,limunovu koru ili lavandu  ukljucite mikrotalasnu i miris ce ispuniti vasu kucu!

Nakon przenja u  vrelo ule sipajte malo tecnosti za sudove i sirce,a potom i malo vode i ostavite da stoji na iskljucenoj ringli!! Em cete lakse oprati posudu, em ce sirce neutralisati miris przenja!

  🤗Poliranje  lakiranog stola na kome su ostale fleke od toplote mozete uraditi zubnom pastom i bice kao nov!!!!!!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.