Moj profil

Najfiniji i najprirodniji obrok za tvoju kožu!

Ljeto nam je stiglo! Sunce je napokon tu, temperature se dižu i slojevi odjeće postaju sve tanji. Dolaskom ljeta naša koža dolazi u prvi plan, stoga je sada bitno posvetiti joj dovoljno pažnje. Upravo sada je pravo vrijeme za La PIEL poslasticu u vidu hranjivih prirodnih pilinga za tijelo – Sugar BABE, Matcha BABE i Coffee BABE. Toliko su dobri da ih želimo pojest! I zašto ne, 99% prirodni su!

Šalu na stranu, no naša koža će nam biti zahvalna nakon dobrog pilinga koji će ukloniti mrtve stanice i obnoviti površinski sloj kože, riješiti problem sa suhom i grubom kožom, a i pomoći kod uraslih dlačica, crvenih točkica, odnosno takozvanih 'Strawberry legs', dermatitisa, manjih strija i drugih kožnih nepravilnosti.  S najkvalitetnijim organskim uljima, shea maslacem i vitaminom E, a bez štetnih sastojaka, koža će dobiti vrhunsku njegu i još privlačniji, njegovani izgled. Dolaskom ljeta valja kožu dobro pripremiti – napraviti dobar piling koji će omogućiti ravnomjereno tamnjenje na suncu, a boravkom na suncu bitno je i zaštititi se od sunca kako bismo kožu očuvali zdravom i spriječili njeno ubrzano starenje i pojavu bora.

Ultraljubičasto zračenje (UV) ima važnu ulogu u stvaranju vitamina D, no s druge strane može imati brojne negativne posljedice za kožu. Svi smo se susreli s opeklinama i crvenilom nakon dugoročnog boravka na suncu bez korištenja kreme sa zaštitnim faktorom, a ono što ne vidimo je utjecaj UV zračenja na prerano starenje kože i preranu pojavu bora. Na sve strane čujemo preporuke izbjegavanja sunca u ljetnim danima u periodu između 10 i 17h, no svakako ne smijemo zaboraviti na kreme sa zaštitnim faktorom, bilo ujutro, u podne ili predvečer. Sunce je uvijek tu! La PIEL brine da smo sigurno i s te strane. Sun BABE krema sa zaštitnim faktorom SPF 30 i krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 50 pružit će sigurnu zaštitu te istovremeno pružiti potrebnu hidrataciju. Lagane su teksture i ne ostavljaju bijeli i masni trag na koži i vodootporne su.

Kao šećer na kraju, za završni finiš, La PIEL bestselleri za kojima su poludjele sve žene diljem Balkana, Glow BABE i Beach BABE, su nezamjenjiv dodatak svakoj kozmetičkoj torbici! Beach BABE je 98% prirodno multinamjensko brončano maslac-ulje sa shimmerom, a sadrži hijaluron, arganovo, kokosovo, orahovo ulje te ulje mrkve, a uz to sadrži shea maslac i kakao maslac. Beach BABE je broj 1. sjajno ulje u regiji, ubrzava tamnjenje na suncu i daje trenutno tamniji izgled koži, dok istovremeno dubinski njeguje i hidratizira kožu. Proizvod dolazi u brončanoj, ali i Unicorn nijansi koja daje privlačan lila-sedefasti sjaj koji mijenja boju ovisno o svjetlu. Kao što i koža treba svoju prehranu, tako i kosa pa tu uskače Beach BABE kojeg možete koristiti i za njegu vrhova kose.

Glow BABE u pink i brončanoj nijansu su hidratantne, mirisne i sjajne vodice za lice i tijelo, također 98% prirodne, koje pružaju sjaj koži, a zbog dodatka glicerina, pantenola i vitamina F je ujedno i njeguju. Mogu se koristiti kao fikasator make-upa ili na čistu kožu za svjež i zdrav izgled.

Prirodu kozmetiku uz koju će tvoja koža uživati i ovog ljeta možete nabaviti u BIPA drogerijama te na www.mylapiel.com

(Možete platiti prilikom preuzimanja, a ukoliko Vam proizvod ne odgovara možete ga vratiti i La PIEL Vam vraća novac).

Promo članak