Moj profil

Pogledajte kako nastaje kuhinja! Ovdje svaka kuhinja postaje funkcionalno remek djelo!

Kuhinja je danas mnogo više od pukog prostora za pripremu hrane, ona je jednostavno postala kraljica svakog doma.

Ako u obitelji upravo vi provodite najviše vremena u njoj, sigurno imate i listu kriterija koju bi svaka vaša buduća kuhinja trebala zadovoljiti.

Primjerice, osim postojećeg estetskog i organizacijskog faktora, kuhinja bi trebala zadovoljavati i onaj funkcionalni kako biste se nesmetano kretali u prostoru i zaista uživali u kuhanju. Ovu važnost prepoznala je i domaća tvrtka Namještaj Mima koja od 2009. godine proizvodi atraktivne i funkcionalne kuhinje iz vlastite proizvodnje. U ponudi se nalazi čak devet modela, a to su: Evolution, Carisma, Espirit, Purity, Amelie, Gloss, Desire te novi modeli Neoclassico i Roma.

U nastavku saznajte koji benefiti dolaze s odabirom Miminih kuhinja i kako izgleda proces nastanka.

Kuhinja po mjeri za pravi osjećaj doma

Kada razmišljamo o tome kako će izgledati naša buduća kuhinja, često posežemo za stranicama poput Pinteresta kao glavnim izvorom inspiracije. No ono što nam se zapravo najviše sviđa kod kuhinja koje vidimo na fotografijama je ‘custom-made’ osjećaj, točnije, svaka od njih izgleda kao da se savršeno uklopila  u postojeći prostor. Svaki neobični kut, kosi strop te manji ili veći prostor idealno su iskorišteni.

Kuhinja po mjeri Espirit

Upravo je to efekt koji i vi možete dobiti odabirom kuhinje po mjeri. No, kako biste znali odabrati kuhinju koja najviše odgovara vašim potrebama, najbolje je potražiti informacije kod stručnih savjetnika. Primjerice, u Mima salonima namještaja, stručni savjetnici vas vode kroz cijeli proces planiranja kuhinje. Tamo će vam prodajni savjetnik pomoći da istražite ponudu salona i odaberete najbolji model za sebe, a evo kako izgledaju ostali koraci u procesu.

3D prikaz za optimalno iskustvo

Nakon odabira željenog modela kuhinje i forme, slijedi 3D projektiranje u kojem će se vaša ideja vizualizirati te ćete vidjeti kako će kuhinja izgledati u prostoru kojim raspolažete. Potom će uslijediti dogovor oko izmjere, roka isporuke i montaže. Naravno, monter će doći u vaš dom kako bi izvršio finalnu izmjeru prema kojoj će se, po potrebi, prilagoditi projekt. Nakon toga, projekt se šalje u proizvodnju gdje ga Mimini operateri digitalno pripremaju za strojeve te kreće proces izrade modernim digitalnim strojevima kojima upravljaju stručni operateri.

Kontrola kvalitete i pakiranja je također proces kojem se u Mimi posvećuje dodatna pažnja ne bi li kuhinja do vas stigla u savršenom stanju. Kada bude spremna za dostavu, monter ju dostavlja na vašu adresu po dogovorenom datumu montaže. Potom će Mimini stručni monteri sastaviti novu kuhinju te će ona biti spremna za vaše nove kulinarske avanture.

Ovdje možete pogledati i kako izgleda pogon Mima namještaja u Kastvu pokraj Rijeke, u kojem se cijela ova magija odvija:

Nova tehnologija ispunjava više želja kupcima

Koliko tvrtka ulaže u kvalitetu svojih proizvoda pokazuje i činjenica da je Mimin pogon 2019. godine moderniziran te su uvedena nova tehnološka rješenja za izradu kuhinja iz vlastite proizvodnje. No što to konkretno znači za kupca? Inteligentna eco tehnologija omogućila je da se kupcima pruže dodatne mogućnosti obrade u izvođenju i najsloženijih oblika na namještaju.

Kuhinja po mjeri Evolution

Na novim strojevima je također unaprijeđena stara tehnologija lijepljenja koja je sada brža i preciznija. Zagrijani valjak ljepila osigurava optimalnu temperaturu lijepljenja te daje tanji i gotovo nevidljivi spoj, dok PUR ljepilo podiže kvalitetu na novu razinu. Na taj način dobivaju se odlični rezultati u čvrstoći i vodootpornosti, a time i kupac na kraju dobiva dugotrajniji proizvod.

Naravno, vrlo je bitna i energetska učinkovitost nove tehnologije. Primjerice, eco tehnologija za maksimalnu uštedu energije može uštedjeti i preko 20% energije. Uz to, svi materijali s udjelima drva u Miminim kuhinjama posjeduju odgovarajući FSC (Forest Stewardship Council) certifikat koji promovira ekološki odgovorno, društveno korisno i ekonomski održivo šumarstvo. U skladu s time, svi iverali i radne ploče u kuhinjama zadovoljavaju najstrože norme kvalitete i sigurnosti, s niskom emisijom formaldehida klase E1 prema direktivi EN 312.

Stoga, imajte na umu da kupnjom Miminih kuhinja ne dobivate samo atraktivnu i funkcionalnu kuhinju već također pridonosite zaštiti i očuvanju okoliša.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.