Moj profil

Predstavljamo CoolFood Majstore mesa i ribe! Otkrijte nagrađene recepte i njihove autore!

Završio je još jedan CoolFood izazov, a s njime i natjecanje za osvajanje prestižne titule Majstora mesa i ribe po izboru Coolinarike i SPAR-a!

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju CoolFood izazov: Meso ili riba, roštilj ili pećnica, zadatak je bio podijeliti svoj iskušani recept za meso ili ribu na Coolinarici i koristiti jednu ili više zadanih namirnica SPAR-a. U čak trideset dana otvorenog natječaja, to je potaknulo mnoge znalce pripreme mesa ili različitih vrsta riba da upravo svoj recept podijele s nama. Osim zanimljivih recepata za sočno meso iz pećnice, najbolji pac za roštilj ili savršeno spravljenu ribu, otkrili ste nam i male tajne s kojima vaši recepti postaju prave delicije za vaše ukućane ili prijatelje.

I ovoga puta, maštovitosti nije neostajalo: kreirali ste potpuno nove ili osvježili svoje već postojeće recepte i prekrasnim verzijama svojih jela od mesa ili ribe učinili težak zadatak za žiri: odabir najkreativnijih jela.

A dobitnici su...

Predstavljamo dobitnike prestižne titule CoolFood Majstor mesa i ribe!

Ukusna piletina s mozzarelom, čitatelj prijavljen pod nazivom juramm

Trgana govedina s manistrom, čitateljica prijavljena pod nazivom An

File orade na pireu od batata i šparoga, čitateljica prijavljena pod nazivom simplbite.

CoolFood novi izazovi!

Tijekom dva CoolFood izazova, koji su završeni u ovoj godini, veliki broj čitateljica i čitatelja prijavio je vrlo zanimljive i kreativne recepte s mesom ili ribom. Kombinacija ribe ili mesa sa slasnim zalogajima povrća, batata, šparoga, mnogima su bile odlična ideja za spravljanje vlastitog ručka. Stoga je i odabir onih dobitnih bio vrlo težak. Mnogi od prijavljenih natjecatelja iskušali su se i u natječaju „Slatka lica slastica“, kao i u izazovu „Meso ili riba, roštilj ili pećnica“.

No, ako niste osvojili nagradu u ova dva izazova, Coolinarika i SPAR pripremaju za vas tijekom godine još dva izazova! Već nakon ljeta, pratite CoolFood izazove i okušajte se u pripremi šparnog ručka ili blagdanskog stola. Kako pripremiti šparni ručak za prste polizati ili pak majstorski izazovi spravljanja recepata za blagdanski stol, sigurno će mnoge od vas potaknuti na oštrenje vaših kuhača! Čitajte i pratite CoolFood i već na jesen imat ćete priliku natjecati se u novim izazovima!

Čestitamo svim dobitnicima, te donosimo izjavu jedne od dobitnica CoolFood izazova „Meso ili riba, roštilj ili pećnica“, koja nam dolazi iz Bibinja:

„Jako sam sretna zbog osvojene nagrade, jer doista volim kuhati. Prijavila sam se i na vaš prvi CoolFood natječaj za slastice, no nisam odustala. Imala sam poseban recept za spravljanje ribe! Baš sam naučila filetirati ribu i poigrala sam se sa batatom i šparogama koje također jako volim. I drago mi je da je upravo taj recept osvojio nagradu, ali i poslužio kao inspiracija ostalim čitateljima za pripravu ove, za mene, kraljice svih riba!“