Moj profil

Stol za dvoje

Osigurajte opuštenu i romantičnu atmosferu. Poslužite se svim raspoloživim sredstvima: intiman ugođaj stvorite prigušenom svjetlošću mirisnih svijeća (osim na stol, stavite ih i na ulaz u stan, spavaću sobu i u kupaonicu), sexy glazbom, svježim cvijećem...

Intiman ugođaj stvorite prigušenom svjetlošću mirisnih svijeća, glazbom, svježim cvijećem, zrelim voćem u kristalnim kuglama.

Glavno pitanje "Što ćemo jesti?" riješili smo, blago vama, umjesto vas, pa se od vas samo očekuje - da se primite kuhače. Posljednji trend u svijetu pripremanja zabave kod kuće je da gosti zajedno s domaćinom pripremaju obrok. To može biti vrlo zabavno (otkrit ćete do tada skrivene crte u karakterima vaših prijatelja!), no naš je savjet da primamljivo praktičnu opciju preskočite za ovu prigodu. Kada ćete se iskazati, ako ne sada?

Nedoumice oko izbora prostora (kuhinjski stol? šank? na sofi ispred TV-a?) presijecite pogledom na jelovnik - trebat će vam stol, definitivo! Poigrati se možete njegovim smještanjem primjerice uz kamin, uz prozor s lijepim pogledom (na prirodu ili gradska svjetla) i slično...

Osigurajte opuštenu i romantičnu atmosferu. Poslužite se svim raspoloživim sredstvima: intiman ugođaj stvorite prigušenom svjetlošću mirisnih svijeća (uz njih i sami izgledamo privlačnije, a osim na stol, stavite ih i na ulaz u stan, spavaću sobu i u kupaonicu), sexy glazbom, svježim cvijećem, zrelim voćem u kristalnim kuglama... Tople boje i senzualni mirisi jagoda, bresaka ili manga djeluju vrlo zavodljivo.

Stolnjake i ubruse birajte također u tonovima crvene, narančaste i ružičaste (lijepo djeluju i raznobojni slojevi od kojih je gornji proziran: od svilenog chiffona ili tila)... Ukrasi neka budu od čipke, izvezenih motiva cvijeća, latica ruža, a na sredinu ili rub stolnjaka dodajte satenske trake ili mašne. Ispod ubrusa ostavite ljubavnu poruku - to će vašem partneru priuštiti lijepo iznenađenje!

Općeniti savjet o timingu (što god možete, pripremite unaprijed) primijenite i na ovu večeru: vrijeme za vlastito dotjerivanje bit će vam potrebno više nego ikad! Umak za glavno jelo i juhu, primjerice, možete pripremiti i nekoliko sati prije svečanog događaja.

Grand finale, pjenica od čokolade, najjači će dojam ostaviti servirate li je u posebno odabranim staklenim čašama na stalku. I za ostale sljedove vrijedi: ne štedite najbolje posuđe!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.