Moj profil
Tražimo najbolje recepte i vlasnika titule CoolFood majstora slastica!
Tražimo najbolje recepte i vlasnika titule CoolFood majstora slastica!

Tražimo najbolje recepte i vlasnika titule CoolFood majstora slastica!

Volite kulinarske izazove? Ovo je pravo mjesto za vas! Prihvatite izazov i osvojite nagradu, ali i prestižnu titulu CoolFood majstora!

Za sve vas koji neumorno kuhate, smišljate, isprobavate, pomičete kulinarske granice i prenosite svoje znanje, vrijeme je da vas počastimo jednim totalno cool natječajem! Spojite na jednom mjestu svoje umijeće, recepte koje rado objavljujete na Coolinarici  otkrijte nam svoje posebne male tajne po kojima vaše jelo postaje vrhunska delicija. Najzanimljivija jela i recepture pažljivo ćemo proučiti i neke od recepata ćemo dodatno promovirati na stranici Spara - Dobar tek, te neke od vas nagraditi super nagradama!   

Za vas smo pripremili čak 4 izazova, a prvi već kreće s 29. ožujkom i to iz kategorije slastica! Natjecati se, osim s novim jelima i receptima koji mogu ali ne moraju biti inspirirani ovim člankom, možete i s već ranije objavljenim receptima. Skinite prašinu s njih, u objavi im dodajte jednu od zadanih namirnica i pričekajte vidjeti hoćete li ponijeti titulu CoolFood majstora slastica!

Što je CoolFood izazov?

CoolFood izazov je skrojen upravo za one koji uživaju u različitim receptima.

Četiri puta u godini želimo nagraditi vaše recepte u različitim kategorijama jela, gdje tražimo one najkreativnije, najzanimljivije i najbolje. U ožujku, vremenu prije dolaska Uskrsa, kada vaša kuhinja miriši na tople, prhke, kremaste i sve ostale slatke delicije, CoolFood izazov je upravo vezan za slatke recepte i slastice, pod imenom: Slatka lica slastica. Okus čokolade, vanilije, kokosa, naranče... sve navedeno? Zašto ne, što kreativnije i zaigranije, to bolje. Prijavite svoj najbolji slatki recept ili više njih i osvojite prestižnu titulu CoolFood majstora slastica!

Kako sudjelovati u natječaju CoolFood izazov?

 1. Kreirajte svoj slatki recept

Na vašem profilu na Coolinarici, koristeći najmanje jednu od zadanih namirnica, objavite recept za slatki kolač, tortu, pitu itd.. Za ovaj krug natjecanja nudimo vam pregršt različitih namirnica koje možete koristiti u kolačima, dovoljno je da se u receptu koristi najmanje jedna od njih na način da je navedete u sastojcima recepta, a moguće je koristiti po potrebi i više namirnica s popisa. Zadana lista namirnica se nalazi za dnu teksta. Primjer: ako koristite kolač s lješnjacima, dovoljno je da u receptu napišete: Spar mljeveni lješnjaci!

2. Imate već najbolji recept na svom profilu Coolinarike?

Odlično! Ako već imate najbolji recept za kolač ili tortu na vašem profilu, slobodno ga koristite! Uđite u recept i u sastojke upišite jednu namirnicu sa zadane liste. Primjerice, ako imate mljeveni lješnjak u vašem receptu, upišite Spar mljeveni lješnjak (ili bilo koju drugu namirnicu koju koristite u receptu, a nalazi se na Sparovoj zadanoj listi namirnica)

3. Ispunite prijavnu formu

Na web stranici CoolFood izazovispunite prijavnu formu – unesite osobne podatke te upišite točan naziv recepta kojeg prijavljujete kako bi vas mogli kontaktirati za vašu nagradu! Veselimo se svim vašim receptima koji su vaš autorski rad, te vas, zbog zaštite ostalih autorskih radova, molimo da ne koristite fotografije ili recepte iz drugih izvora.

Najbolje nagrađujemo, te smo pripremili 3 nagrade u svakom CoolFood izazovu!

Na označenom mjestu u prijavnici upišite točan naziv vašeg kolača, torte ili slatkiša kojeg prijavljujete na natječaj, kako bi ga lakše pronašli. Ako vam to predstavlja teškoće, dovoljno je da samo počnete pisati naziv vaše slastice, a pametna tražilica će prepoznati o kojem se vašem receptu radi te vam jednostavno i brzo ponuditi točan naziv vašeg recepta. Ništa jednostavnije, samo kliknite na onaj koji prijavljujete. Možete prijaviti i više njih, na način da za svaki kolač popunite novu prijavnicu.

Sve prijave pristigle do zaključno 30.4.2021. godine u 23:59 sati  ulaze u nagradni CoolFood izazov. Nagrađujemo 3 najkreativnija i najbolja recepta po izboru našeg stručnog žirija sladokusaca.

Do 10.5. pomno ćemo pregledati sve prijavljene recepte i odabrati one koje nagrađujemo.

Ako Vaš recept ne bude jedan od odabranih u prvom krugu natjecanja, nema razloga za brigu, tu su još tri kruga, tri nove prilike za zablistati i pokazati svoje umijeće, te možda postati CoolFood majstor za roštilj, šparni ručak ili blagdanski izazov!

Jedva čekamo da nam Vaše prijave počnu stizati, a Vi, jeste li već počeli planirati svoj prvi recept?

Spar lista namirnica za slatke recepte:

Izaberite jednu ili više njih, upišite u sastojke i ispunite prijavnicu. Možda baš vaš recept bude nagrađen!

Iskoristi barem jednu od ovih SPAR namirnica:

 • SPAR Mljeveni lješnjaci
 • SPAR Mljeveni badem
 • SPAR badem listići
 • SPAR nadjev orah
 • SPAR nadjev mak
 • SPAR mak
 • SPAR Čokolada za kuhanje
 • SPAR Čokoladne kapljice
 • SPAR Marcipan masa
 • Lješnjaci SPAR Krokant
 • Badem SPAR Krokant
 • SPAR Citronat
 • SPAR Aroma Rum
 • Naturpur Bio jaja Vital jaja Omega 3 Svježa jaja Vrtovi Hrvatske SPAR jaja Naturpur Svježe mlijeko
 • Naturpur Svježe mlijeko u staklenoj boci SPAR free from Mlijeko 1,5% SPAR Mlijeko UHT 2,8% Naturpur Šećerna trska
 • Natur*pur Šećer kokos
 • DESPAR Smeđi šećer
 • S-BUDGET Mljeveni šećer
 • SPAR Creme Delikat