Moj profil

Udala se naša Helgica !!

....i zato je nije bilo neko vrijeme na ovim stranicama....

Pred desetak dana bila sam sa svojom familijom na jednoj very cool svadbi......Mlada već neko vrijeme nije puno stizala na coolinariku jer trebala je eto, sada to i znate, organizirait ni manje ni više nego - svoju svadbu!!!

A napravila je to do savršenstva!  A ja sam jako sretna šta sam bila jedan mali djelić te sreće i slavlja!

Ovim putem vam želim reći da mi je coolka dodala u život vrlo drage ljude, pune topline i ljubavi, jednostavnosti i velikog srca! I da se nisam učlanila na ove stranice tko zna dal bi ikada bila bogatija za jedno tako iskreno prijateljstvo! I ne samo ja kao pojedinac, cijela moja obitelj je bogatija tim poznanstvom! Jednostavno ne postoje riječi kojima mogu opisat veličinu moje sreće - to se može samo osjetit!



Moje cure su imale posebnu čast na toj svadbi, moram vam to reći, i jedva su čekale tu subotu, ...i brojile smo dane...jer Mayu je Helgica zadužila da drži prstenje u crkvi, a Emma je nosila košaricu sa ružinim laticama, kojim smo pri izlasku iz crkve, zasipali mladence! Bile su jako ponosne,  jer Helgicu doživljavaju kao svoju frendicu, jako ju vole!

Atmosfera je na svadbi bila predivna, puna muzike i veselja još kod kuće Helgice, kod njenih dragih roditelja Branke (poznate kao Brankak) i Mirka (Heleninog tate kojeg mnogi znaju sa cool okupljanja iz Ravne gore).....veselilo se, plesalo, pjevalo, jelo i pilo, bilo je tu dobre muzike i muzikaša, izvrsne hrane, domačih specjaliteta, krasnih kolača....pića.....sve je to vrijenda Branka uz svoje pomočnice danima pripremala, sve apsolutno sve do savršenstva!  I da je bilo moguće staviti svu hrpu ljudi na jedno mjesto u kući, i sve zagorce koji su došli po mladu,  mnogi su rekli da nam restoran ne bi niti trebao! Svaka čast cijeloj familiji na tolikom trudu! A svi njihovi prijatelji i rodbina, toliko veseljaka na jednom mjestu, toliko dragih ljudi!!! Svaka im čast!

A dugo već tako veselu mladu nisam vidla! Nasmijana, sretna, draga naša Helgica izdržala je do ranih jutarnjih sati, plasala i zabavljala se i za svakog našla osmjeh i malo vremena za zajedničku sliku......Nije nam smetao ni snijeg ni hladnoća, nama je bilo predivno, nama su srca bila topla, vruuuuća i puna ljubavi!!!

Mi smo uspjeli dočekati tortu iza ponoći, ali drago moje djete mi je zasplao u krilu, bilo je tu puno uzbuđenja za cijeli dan........A da spomenem, torta je bila prefina....nas je zakačio najdoljnji dio koji je bio lagana Schwarcwald kombinacija.....ne smijem radit reklamu, al majstori su bili oni koji su je napravili! Sve u svemu predivno!

I da ne bi slučajno preskočila, veli se da cukar dolazi na kraju, niste sigurno znali da je i mladac sa ovih naših stranica, nije da je jako aktivan, al tu je s nama, drag i simpatičan, vrlo pametan, nasmijan, dtuda, Dubravko.

Jedan je od onih koji je probao puno vaših recepata spremljenih i pripremljenih što do Helgice, što od Brankek......dakle kažem vam, jedna very cool obitelj!!!!

Zahvalna sam što coolinarika postolji, i što sam preko ovih stranica, a samo na dvadesetak km udaljenosti od mene pronašla tako divne ljude, koji su postali dio mojega sutra, dio moje budučnosti!

Helena draga, šaljem ti veliku pusu......tražila sam dopuštenje da stavim slike sa svadbe, al povukli su me osjećaji i morala sam napisati par riječi!

Jako sam sretna zbog tebe!!! ❤️

Od srca čestitam ponosnim roditeljima, posebno dragim ljudima! ❤️

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.