Moj profil
Zašto djeca vole Lino ladu?
Zašto djeca vole Lino ladu?

Zašto djeca vole Lino ladu?

Lino lada dolazi u tri različite varijante, Lino lada duo kombinacija mlijeka, kakaa i najfinijih lješjaka, Lino lada Gold Creamy punog okusa lješnjaka i Lino lada milk, bogata mlijekom i lješnjacima.

Zato što je ukusna, zato što je dvobojna, samo smeđa ili samo bijela, zato što sadrži omiljene lješnjake, kakao i i mlijeko, zato što se tako dobro maže, zato što je dobra u društvu i "na samo", što tako dobro izgleda na šniti kruha, namazana na jednoj polovini bijela krema, a na drugoj smeđa i zato što se sa žlice topi u ustima i ostavlja dugotrajan slasni okus. Lino ladu vole i mame i tate, jer osigurava energiju za omiljene dječje aktivnosti – skakanje preko vijače, igranje školice i graničara, vrtnju hula hopa, ali i učenje pjesmice, rješavanje matematičkih zadataka i sportske uspjehe. A često joj ni sami ne mogu odoljeti.

A sad sasvim ozbiljno. Omiljena Lino lada dolazi u tri različite varijante, Lino lada duo kombinacija je mlijeka, kakaa i najfinijih lješnjaka, Lino lada Gold Creamy punog je okusa lješnjaka i savršene mazivosti dok je Lino lada milk bogata mlijekom i lješnjacima. Za svakog ponešto.

Lino lada duo

Lino lada duo tako je fina i jer je nastala od isključivo prirodnih sastojaka: mlijeka, kakaa i najfinijih prženih lješnjaka.Za "čokoladnost" Lino lade zaslužan je kakao, dok mlijeko u prahu sadrži kalcij od kojeg se bolje raste. Lješnjaci su ti zbog kojih je Lino lada tako neodoljiva, ukusna i slasna. Smeđa i bijela Lino lada najbolje su kad su zajedno.

Lino lada Gold Creamy

Ljubitelji Lino lade često su na suprotnim stranama kad je pitanje omiljenog dijela. Zato Lino lada dolazi i samo bijela ili samo smeđa. Smeđa Lino lada Gold Creamy je dobitna kombinacija za sve lješnjakoljupce i čokoholike, a tajna njenog okusa je u savršenim omjerima lješnjaka (čak 13%) i kakaa. Jeste li znali da čokolada ima najkompleksniji okus, sastavljen iz čak 250 različitih pojedinačnih okusa?

Lino lada milk

Na redu su ljubitelji bijele Lino lade. Sveomiljena Lino lada milk je jedinstven proizvod. Naime, jedini je bijeli namaz na tržištu, stoga ne čudi njena popularnost.Svoj neodoljiv okus i teksturu Lino lada milk duguje mlijeku (čak 18% u svom sastavu) i lješnjacima. Kalcij iz mlijeka neophodan je našem organizmu za izgradnju kostiju i zuba, a Lino lada milk pruža obilje energije zbog čega će se nedvojbeno naći na meniju djece i sportaša, koliko i sladokusaca. Zahvaljujući njenom jedinstvenom  okusu, dok ste izbrojali 1,2,3, već je nestala s tanjura.

A kako se sve jede Lino lada? Spomenuli smo već mazanje na kruh, uz čašu mlijeka kao punovrijedan i hranjiv obrok. Lino lada se sjajno maže i na palačinke, odlično uklapa u  školske marende, savršeno paše u brojne kolače i torte, a dodamo li je sladoledu, bit će to desertni puni pogodak. Lino lada se odlično jede na samo, u paru ili u društvu. To sva djeca znaju, krišom se Lino lada najbolje jede na žlicu. Jeste li nabavili ovotjednu zalihu Lino lade?

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.