Moj profil
Dječji koktel party
Dječji koktel party

Dječji koktel party

Piće, dakako, treba i konkretniju podlogu, pa uz mini-sendviče i kanapee pripremite razne snackove i grickalice: krekere, čips, tortilje, prutiće od sirovog povrća s raznim umacima, minjone, slatke kuglice, keksiće…

Na dječjem poslužuju se bezalkoholni kokteli, tzv. . Izgledaju kao pravi: veselo, šareno i u pravim čašama za koktele.

Ako ste se ikad zatekli na kakvom cocktail partyju, a vjerujemo da jeste, svoju ste djecu (ako ih imate) zasigurno ostavili na brigu baka-servisu, susjedi ili baby sitterici (tj. manje sretnima te večeri). Znali ste da na takvim zabavama nema mjesta djeci, pa ste mirne duše mogli isprobavati koktele, pričati "nepoćudne" viceve i možda, hm, bezazleno očijukati s kolegama.

Ako odrasli imaju pravo na cocktail party, trebali bi ga onda imati i djeca, zar ne? Naravno, primjereno njihovoj dobi i afinitetima.
I, naravno, bez alkohola!

Na dječjem cocktail partyju poslužuju se bezalkoholni kokteli, tzv. mocktails. Izgledaju kao pravi: veselo, šareno, u pravim čašama za koktele; vrlo su ukusni, a s obzirom na to da se pripremaju od voćnih sokova, sadrže i dosta vitamina.

Bezalkoholni cocktail party najviše će oduševiti stariju djecu i tinejdžere kojima to može biti i super ideja za proslavu rođendana.

Dizajn pozivnica prepustite njima (možete im sugerirati da uz pozivnicu pošalju i dekorativni kišobrančić za čaše), a najzgodnije vrijeme održavanja je oko 17 sati, pa otprilike do 21 sat (na pozivnici naznačite i predviđeni "razlaz" kako bi roditelji znali kada mogu očekivati dijete).

Piće, dakako, treba i konkretniju podlogu, pa uz mini-sendviče i kanapee pripremite razne snackove i grickalice: krekere, čips, tortilje, prutiće od sirovog povrća s raznim umacima (umjesto posudica za umake možete se poslužiti izdubljenim povrćem), minjone, slatke kuglice, keksiće…

Koktele ukrasite maslinama, spiralama od limunove ili narančine korice, vaflom (koktel sa sladoledom), višnjama (Tinin koktel) i slično…

Predložite djeci da među sobom izaberu DJ-a koji će se pobrinuti da pijuckanje uz razgovore o školi, profačima, curama, dečkima i izlascima proteknu u odličnoj atmosferi!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.