Moj profil
Jagodica Bobica party
Jagodica Bobica party

Jagodica Bobica party

Ružičasto, rozo i pink! Kako vam drago, no roze mora biti u što većim količinama I nijansama. Moguće je kupiti party program sa slikom Jagodice Bobice ili se sami pobrinuti za hrpu ružičastih balona, ružičast pribor za jelo i tanjuriće.

Pripremate li party u proljeće, prije svega u sezoni jagoda, sasvim je logično da zabava bude u stilu Jagodice Bobice, prije svega ako se radi o slavljenici. Ukratko, najbolji recept za party je da imate dovoljno jagoda i ukrasa ružičaste boje.

Pozivnice

Budući da su male dame u pitanju, neka ove pozivnice budu lepeze. Treba izrezati veliku jagodu, nalijepiti na karton i na štapić (može onaj za grlo). S prednje strane lijepo obojiti u crveno sa žutim košticama, a sa stražnje strane se nalaze podaci o zabavi. Svakako je potrebno pozivnicu–lepezu donijeti na tulum, velika je vjerojatnost da će zabava biti u vrtu.

Ili to može biti slika Jagodice Bobice, ali neobojana, a zadatak uzvanika je da osim što ih se očekuje na zabavi, trebaju doći s obojanom pozivnicom.

Dekoracija

Ružičasto, rozo i pink! Kako vam drago, no roze mora biti u što većim količinama I nijansama. Moguće je kupiti party program sa slikom Jagodice Bobice ili se sami pobrinuti za hrpu ružičastih balona, ružičast pribor za jelo i tanjuriće. Tu i tamo ubacite koji zeleni detalj - balon i zelene papirnate trake.
Na stolu umjesto cvijeća neka stoje ružičaste lizalice. Ružičasti detalji s bijelim točkicama ili prugicama također će se savršeno uklopiti. Posebno lijepo će izgledati crveni baloni na koje ste markerom nacrtali crne točkice i zavezali zelene mašne.

Najbolji recept za u stilu Jagodice Bobice je da imate dovoljno jagoda i ukrasa ružičaste boje.

Zašto ne napraviti pinjatu u obliku jagode punjenu bombonima od jagoda?  Nekoliko dana ranije slavljenica neka kašira balon s papirom. Zadnji sloj neka bude crven. Na vrhu balona nalijepiti lepršave široke trake krep papira u zelenoj boji kao listiće, a male žute papiriće po cijelom balonu. Kada se dobro osuši s donje strane napraviti mala vratašca i izvući balon te napuniti jagodu bombonima.

Slavljenica neka dočeka goste s ružičastom perikom i trava zelenim štramplama. Umjesto perike može proći i nekoliko ružičastih i zelenih pramenova, no u tom slučaju pripremite boje za kosu kako bi se sve uzvanice mogle pobojati.

Igre

Drvo želja Jagodice Bobice

Nekoliko krupnih grana stavite u vazu ili u teglu za cvijeće. Djevojčice će na roze papiriće napisati lijepe želje za slavljenicu s jedne strane, a s druge strane joj nacrtati nešto lijepo. Na zelene papiriće će napisati svoje želje i lijepom mašnom objesiti oba papirića na drvo. Kada zabava bude gotova i sva djeca pođu kućama, Jagodica Bobica će se prišuljati, pokupiti sve papiriće i polako početi ostvarivati želje.

Šešir Jagodice Bobice

Uzmite stari šešir i ukrasite ga ružičastom mašnom. Napuhani balon s nacrtanim očima i ustima će biti  glava Jagodice Bobice. Dijete će s povezom na očima uz uputstva svoje ekipe morati pronaći balon (koji stoji na podu u tegli kao glava) i pokušati nataknuti šešir balonu na glavu (odnosno Jagodici Bobici).

Lov na šumsko voće

U napuhane crvene (jagode), plave (borovnice) i ljubičaste (maline) balone ubačene su male nagrade (naljepnice, bomboni i slično), a zadatak je da djeca bez korištenja ruku probuše balone i pokupe nagrade.

Začarani vrt

Kako u ovom vrtu nije nikoga bilo, vitice jagoda su potpuno opkolile vrt. Uzmite deblju zelenu vunu i pažljivo je zamotajte oko ograde stabala stolica i svih predmeta na putu. Na kraju ostavite klupko. Djeca će morati otpetljati vitice krenuvši od samog kraja i odriješiti vrt od začaranih vitica.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.