Moj profil

Tko su istinski zaljubljenici u Čokolino?

Jasna stvar – istinski zaljubljenici u Čokolino su sva velika i mala djeca.

Nekad krezube bebe koje su bljuckale van sve osim Čokolina, danas su školarci koji prvo što naprave kad stignu kući je porcijaČokolina. Lažemo! Prvo što naprave jest da u letu bace ruksak na pod. Potom utrče u kuhinju (nerijetko zaborave izuti obuću!) i u sekundi smiksaju Čokolino. Onako s malo mlijeka, jer samo Čokolino koji se može nožem rezati je njihova prava mjera! Dovoljno su odrasli i samostalni da znaju što im prija.

Istinski zaljubljenici u Čokolino su i dame koje su prije dvadesetak godina ludovale za .

Istinski zaljubljenici u Čokolino su i dame koje su prije dvadesetak godina ludovale za boy bendovima, lijepile postere po zidu sobe i čupale se za kosu s malo starijim bratom. Danas te dame paze na ugled i frizuru, ne čupaju kose, ali obavezno u kuhinjskom ormariću drže kutiju Čokolina.Za one dane kad im treba nešto slatko, ali ne žele prekršiti dijetu, ili kad jednostavno žele lagan i hranjiv obrok... ili kad nalete na reprizu serije „Prijatelji” pa se vrate u djetinjstvo i večer zaokruže zdjelicom toplog Čokolina Fit, udobno zavaljene u kauč.

I onaj studoš, koji strepi nad jesenskim ispitnim rokovima, gužva posuđenu skriptu do dugo u noć i „guta knedlu” nad kvantitativnim i kvalitativnim metodama istraživanja.Osim knedle, guta i Čokolino. Sretan je, jer mama mu je poslala zalihe Čokolina Plus. Ona zna da će mu trebati ta energija. Mame uvijek znaju najbolje!

Istinski zaljubljenik u Čokolino je i tata na porodiljnom, koji pažljivo hrani svog izbirljivca po principu - „jeeeeedna žličica za bebuuuuu, dvije žličice za tatuuuu”. Da, da, i on obožava Čokolino, jer se tako brzo i jednostavno sprema, a još brže nestaje. Dakle, istinski zaljubljenici u Čokolino smo i ti i ja. I tvoja malo mlađa sestra. I tvoj cimer. I tvoj šef. Jer, Čokolino nas sve prati još od malih nogu. A Goethekaže da samo najveći čovjek ostaje dijete!

Lino se, naravno, slaže. :(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.