Moj profil

Pravila ponašanja

Svrha stranice Coolinarika.com je što bolja i potpunija razmjena podataka, informacija, znanja i mudrosti među zaljubljenicima u hranu i kuhanje. Stoga Vam želimo predstaviti neka opća pravila ponašanja, koja će Coolinariku napraviti još ugodnijim mjestom.

Budite pristojni

Ne objavljujte sadržaj koji bi na bilo koji način bio nepristojan ili neugodan za druge korisnike. Najprije razmislite i radije ne objavljujte sadržaje koji ne doprinose Coolinarikinom društvu. Jednostavno, budite pristojni prema ostalim korisnicima.

Pregledajte prije objave

Prije objave još jednom provjerite sadržaj. Pažljivo pročitajte tekst i pokušajte ukloniti pravopisne i gramatičke greške. Ne pišite samo velikim slovima, jer ona u internet svijetu označavaju vrištanje ili vikanje.

Budite originalni

Ne objavljujte sadržaj koji nije Vaš, za koji nemate autorskih prava, odnosno dozvole autora za objavu. Obavezno navedite autora sadržaja ili izvor citata ako ga navodite na Coolinariki.

Čitajte, pa pitajte

Prije nego što postavite pitanje, pročitajte sadržaj objavljen na Vašu temu. Možda Vam pomognu i Coolinarikini FAQ ili Forum.

Držite se teme

Prilikom komentiranja najviše ćete drugima pomoći tako što ćete doista reagirati na sadržaj, a ne pažnju usmjeravati na druge teme.

Bez promocije

Nikako ne koristite Coolinariku za promociju osobnih komercijalnih sadržaja ili servisa.

Uredništvo Coolinarika.com prije objave ne pregledava niti obrađuje sadržaj korisnika koji je objavljen na stranici. Sve objave koje nisu u skladu s gore navedenim pravilima uredništvo može ukloniti, odnosno izbrisati sa stranice bez posebne dozvole ili obavještavanja autora. To se odnosi na sve sadržaje koje korisnici objavljuju na stranici.

O svakom uočenom nepridržavanju pravila, molimo Vas, obavijestite naše uredništvo putem linka Kontakt.

Za više informacija pročitajte uvjete korištenja i politiku zaštite osobnih podataka na Coolinarika.com.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.