Moj profil

Napravite svoju osobnu malu kuharicu

Originalan poklon svima kojima zelite darovati nesto posebno, originalno i osobno.

Ideja se rodila u nedostatku ideja za poklon jednoj dragoj prijateljici koja prakticira vegansku prehranu i jako voli kuhati. Nakon sto sam si skoro razbila glavu razmisljajuci kako sjediniti te dvije karakteristike i pretvoriti ih u poklon, bez da odem i kupim nesto gotovo, upalila mi se lampica.

Nakon nekog vremena promatranja, istrazivanja i osobnih iskustava na veganskim podrucjima, rodila se "Uradi sam"- kuharica. Odnosno dvije. "Everydays" (Svakodnevni) i "Sweets" (Slatkisi). Svi ti izvori su mi pomogli, preko nekoliko tjedana, skupiti recepte i upisati ih u te dvije knjizice. Sad, zavisi o osobnoj kreativnosti, vremenu, volji i strpljenju, mozete odluciti kako ce te ih "dizajnirati". Ja sam sve recepte pisala rukom, rukopisom koji vidite na slici (Bome je trajalo...) i tu i tamo sam nacrtala koju slicicu, kuhinjsko pomagalo ili namirnicu o kojoj se radi.

Posebno sam ovaj "svakodnevni" dio podijelila na poglavlja; na salate, glavna jela, juhe i variva. Jos sam dodala nekoliko osobnih, njoj prilagodjenih poglavlja kao:

- "Bozic i ostali praznici"

- "Kad imas puno vremena i volje"

- "kad nemas ni vremena, ni volje"

- "Pred televizorom"

...i tako dalje.

Knjizice (biljeznice koje sam uzela su u A4 formatu, s cistim, bijelim listovima. Dajte masti na volju, kako god, sigurno cete dati dojam da ste se potrudili. Sto je, uz dobru namjeru, najvaznije.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.