Moj profil

Proljeće, ups... višak kilograma.

Ukoliko ste preko zime uspjeli dobiti nekoliko kilograma viška, razloga za paniku nema jer...

                Proljeće, mjenjamo zimsku i ljetnu gardarobu i vidimo kako nam i ne pristaje baš onako kako smo očekivali. Primječujemo kako smo dobili nekoliko kilograma i počinje nerviranje i pitanja poput "kako se to baš nama dogodilo"?

                U ovom periodu časopisi se mnogo više prodaju nego inače jer počinje iznova i iznova savjetovanje o tome kako "brzo i uspješno" možemo izgubiti reći ću nekoliko kilograma mada se podpisnici tih članaka usuđuju igrati i velikim brojkama.

                 Ovom prilikom želim probuditi svijest čitatelja, dati par korisnih savjeta kako da izbjegnu razočarenja nakon mnogih dijeta koje dokazano imaju jo-jo efekat. Prije svega morate biti iskreni prema sebi realno sagledati kolika je "šteta" nastala i koliko ste dobili na težini. Priče poput "i od vode se gojim" nisu više niti za malu djecu. Istina neki ljudi imaju otežavajuće faktore poput genetike, usporenog metabolizma i dr. ali sada je vrijeme da date sve od sebe i bez izgladnjavanja promjenite svoje dimenzije. Obzirom da je zima iza nas a evidentno je da nam ona oslabi metabolizam, iscrpljeni smo i žudimo za revitalizacijom dat ću vam savjet kako da povratimo vitalnost, ubrzamo metabolizam i osječamo se iz dana u dan mnogo bolje.

                 Spas nam je kao i uvijek na dohvat ruke. Sve što nam je potrebno nalazi se boci Mg Donata. Potrebno je svako jutro ugrijati 3dcl i popiti odmah po buđenu. U večernjim satima pijete još 1dcl ali nije potrebno zagrijavati dovoljna je sobna temperatura. Ova kura traje 3 mjeseca. Šta dobijamo time? Odgovor je jednostavan! Naš organizam će se revitalizirati dobit ćemo potrebne minerale, ubrzati ćemo metabolizam pospješiti crijevnu peristaltiku, povratiti snagu i izgubiti par kilograma. Naravno ne možete očekivati da ćete se za par dana probuti kao nova osoba, proces zahtjeva bar desetak dana da biste uočili promjene ali one su dugotrajne i bez jo-jo efekata. Naravno ukoliko je vaš problem s kilogramima veći onda svakako preporučujem i dodatne mjere, o kojima ću pisati drugom prilikom. Za osobe koje nemaju veliki problem ovo će biti sasvim dovoljno. 

Ono što je jako bitno s proljećem naša prehrana se mjenja jedemo laganiju hranu više se krećemo tako da nam to ide u prilog. 

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.