Moj profil

Sarmo moja, najmilije si jelo moje.

Mnogi ljudi se ne usudjuju praviti sarmu, jer se čini kao komplicirano jelo, a u biti je to jedno jako jednostavno i ukusno jelo. Samo još odabrati varijaciju koja najbolje odgovara i eto vrhunskog uživanja.

Muškarac koji zna a i voli kuhati dobru sarmu, zar to čudo nije? Naravno da nije, jer ljubitelj sarme jesam, i nije mi bilo teško naučiti  jer i inače volim i imam puno ljubavi prema kuhanju. Neki veliki profesionalac nisam, a i fotografski majstor nisam, ali evo fotke moje.

Obzirom da sam relativno mlad otišao iz roditeljske kuće, jedan dio života sam proveo živeći sam. Prije nego sam upoznao suprugu i zasnovao obitelj, naravno da nisam živio na kruhu i vodi, nego sam iz dana u dan oplemenjivao svoje kuhanje. Neko vrijeme se nisam usudjivao kuhati jela koja sam smatrao da samo majka zna najbolje, tako da sam sarmu jeo samo kada sam išao u posjet majci. Medjutim, stvorila se ideja da pokušati treba, a i volje nije nedostajalo tako da sam se naoružao receptom, kupio Fant i za divno čudo moja prva Sarma je uspjela. 

I to je bio početak naše istinske ljubavi koja traje i danas. 

Naravno da sam isprobao brojne varijante, ali ja eto najviše volim baš ovakvu jednostavnu. 

U slast 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.