Moj profil
Šta znači biti Mama i Domaćica i zaposlena žena
Šta znači biti Mama i Domaćica i zaposlena žena

Šta znači biti Mama i Domaćica i zaposlena žena

17.8.2012.TinaValentina

Eh šta to sve znači....mnogo toga...

Ovaj tekst sam dobila od jedne prijateljice preko emajla i dopao mi se i zato ga delim sa vama .

Samo MAMA ?

Ne mogu da podnesem kad ljudi kažu : "Ti si samo Mama ?"

Da, ja sam MAMA !

To me čini budilicom,kuharicom, spremačicom, konobaricom, učiteljicom, medicinskom sestrom, sutkinjom, majstorom, zaštitnicom, fotografom, savjetnicom, menadžerom, dekoraterom, frizerkom, osobnim asistentom, bankarom, i ja sam ta koja otjera Baba Rogu.

Ja nisam plaćena, nemam godišnji odmor ili bolovanje. Radim dan i noć. Ja sam na raspolaganju 24/7 ostatka svog života. To je "samo" BITI MAMA" !!! Ja mogu biti ništa za vas, ali ja sam sve za nekoga ! Učinit ću sve na ovoj planeti za svoje dijete....samo mama. Razmislite još jednom !

to je taj tekst 🙂

A sada i ja pišem šta sam ja :

Pored toga što sam "MAMA", još moram biti i supruga, i prijateljica, i kćerka i sestra i sestrična i tetka i još....ako bog da i baka u budučnosti za jedno 6-7 godina .A ako i uhvatim i slobodnog vremena onda i uspijem praviti specijalitete za našu Coolinariku , izradim ručno rađenog nakita, slikam peglom....Enkaustikom i pokušavam baviti se amaterskom fotografijom.A sad moje cure i dečki i svi članovi za kraj vam još i predstavljam moju Enkaustiku.Pozdravljam vas sve 🙂

http://youtu.be/vQORkNQGiUI

Molim vas pogledajte ovaj link  gore 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.