Moj profil
Život je lijep ;)
Život je lijep ;)

Život je lijep ;)

U svim mukama koje su me snašle zadnjih dana stalno mi na pameti film sa istim naslovom :)

Subota. Već je druga od poplave, koja nas je zadesila.

Svih ovih dana život se odvija na principu baš me briga 😁 ... na sve strane nered, prašina, klopamo šta stignemo ... uživancija  🤢 ... Najbolje od svega kad se poslije burnog dana ispod tuša bacim u krevet ...hm, bacim 😁 .... skljokam.

Ma ne žalim se nego sam htjela ispričat nešto o slatkoj strani moje subote :). Počeli smo sa renoviranjem poplavljenog prizemlja. Kuhinja rasformirana, štednjak i frižider u garaži, plin na potkrovlju, odabrani komadi posuđa također, jer smatramo da nam je potkrovlje zadovoljavajuće za dnevni boravak i kuhanje. Imamo pomoć u radovima i želim napravit neki kolač za uz kavicu 🙂 ...Da mi je nešto za šta mi ne treba rerna??? Pekla sam kruh i htjedoh iskoristi to vrijeme za kolač. Tulumbe! Prva mi je misao pala i odmah skontam realizirat ideju, no moja teka sa receptima iz 77-e zaturena k'o i sve drugo što nisam držala važnim za barem nekoliko dana. Listam recepte na coolki... puno ih je i ne znam za koji da se odlučim, ali skombiniram nešto po sjećanju pa ostavim vruću smjesu da se hladi ... do jaja 😁 ... dok nađem špric za tulumbe. E tu nastaje problem. Našla sam špric, nema onog zvjezdastog nastavka iz kojeg izlaze tulumbe onakve kakve ih poznajemo. Na sreću pronašla sam nastavak za ćevapčiće 😁 i dobila ćevapčić tulumbe 😉 ... Samo su nalik na ćevapčiće ali slatke taman kako treba, čak sam pojela više komada nego bi trebala (kao znam koliko bi trebala :D), ali ne brinem zbog toga, jer od ranog jutra već trčkam stubištem gore-dolje 😁 ...Ponovo pečem kruh, planirala sirnicu i ko zna šta mi još padne na um do kraja dana 😉 ...

I kako ne reći da je život lijep 🙂 ...jest ... sunčan dan, pogled iz potkrovlja mnogo ljepši, jer vidim iznad krošanja, ali ipak jedva čekam da se prizemljim 😉 , sad uživam u tulumbama 😉.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.