Moj profil

10 najslasnijih smoothija

Svejedno, kod kuće ili na godišnjem, prihvatite se posla, smutite Coolkine naj, najslasnije smoothije i uživajte u čaši prepunoj hranjivih i zdravih sastojaka.

Jeee, Detox smoothie je baš ono što nam treba! Sadrži birano i slasno voće, mrvicu začina te je već nakon kratkotrajnog mućkanja spreman za svoju okrepljujuću i zdravu misiju.  

detox smoothie

Zanimljivo je da Smoothie s borovnicama čine i drugi sastojci koji se redovito pojavljuju na top listama najzdravijih namirnica, pa naprosto puca od hranjivosti, ali i okusa.

Smoothie sa borovnicama

U zdravom i ukusnom Avocado smoohies glavne su uloge dodijeljene zvijezdama, avokadu, banani i jogurtu, a sporedne, ovisno o raspoloženju, izaberite sami.

Avocado smoothies...

Zdrava kašica ili smothie za dobro jutro nije rezerviran samo za početak dana, već nam prija kad god poželimo zdravlja i energije u samo jednoj čaši.

Zdrava kašica smoothie za dobro jutro

Kako između ostalog potiče izmjenu tvari, Smoothie od lubenice, kao stvoren je ne samo za one koji u ove vruće dane žude za osvježenjem, već i za vitkom linijom.

Smoothie od lubenice

Budite sigurni da će vas svojim slasnim sastojcima, ali i optimističnoj ružičastoj boji Smoothie sa šumskim voćem osvojiti već na prvi gutljaj.

Smoothie sa šumskim voćem

Voćni smoothie, s tri kraljevska voćna okusa, jagodama, bananom i ananasom, klasičan je smutić koji ima šanse osvojiti i one koji su sve samo ne voćni tipovi.

Voćni smoothie

Uvjerite se da, smutite li Smothie sa sirutkom, voćem i mljevenim lanom, uz samo malo truda možete uživati u čaši punoj zdravlja kad kod to poželite.  

Smoothie sa surutkom, voćem i mljevenim lanom

Onima koji su u stalnoj potrazi za novim okusima posebno će se svidjeti Smoothie od tropskog voća koji na egzotičan način zadovoljava našu dnevnu "voćnu" potrebu.

Smoothie od tropskog voća

Smoothie ideje koje skrivaju čak osam maštovitih recepata, pa i one od bundeve i trešanja, prvenstveno će oduševiti istinske ovisnike o tekućem voću i povrću.

Smoothie ideje

Još slasnih, zdravih i oku privlačnih smoothija pogledajte i na našem Pinterest profilu.


:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.