Moj profil

Najpopularniji proljetni Cool recepti

Obožavate zeleno povrće, ali vam nedostaje ideja za njegovu pripremu? Ma, nemate brige! Oslonite se na najzelenije i najmaštovitije recepte objavljene na najukusnijem portalu na svijetu, Coolinarici.

Ako kojim slučajem netko za vašim stolom ne voli tikvice, od njih pripremite jelo neobičnog imena koje liči na jednako tako neobičan sendvič ili ih združite u sretnu vezu s piletinom, pa će "frktanje" nosom na spomen ovog povrća postati prošlost.

Sezonu šparoga valja iskoristiti do daske, pa se osim s klasikom koja nikad ne izlazi iz mode, salatom od šparoga obradujte i nečim novim.

Oslonite se na najzelenije i najmaštovitije recepte.

Primjerice, finger-food kreacijom u kojoj šparoge, ne baš stidljivo, vire iz zamotuljaka ili se u svoj svojoj ljepoti, šepure na prhkoj piti

Zeleni kroketi

Ljubitelji pita i tartova još će se više navući na zeleno nakon što kušaju tart s brokulama, pitu od poriluka ili klasičnu pitu zeljanicu, za koju ne treba ni kore razvlačiti. 

Bez obzira na godišnje doba, popečci i kroketi uvijek visoko kotiraju na našim tanjurima. Naravno, na proljeće oni dobivaju zeleni štih, pa na svoje tanjure lansirajte i popečke i krokete koji i kao prilog, i kao malo jelo, nestaju svemirskom brzinom. 

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.