Moj profil

Neki to vole s kavom

Mala, crna i slatka ili tanka, instant i dugačka ovisi o ukusu, važnije je s kime ćemo podijeliti svoju kavu – omiljeni napitak među milijunima kavopija.

Neki su maratonci u njezinu ispijanju, neki je vole ledenu, a neki vruću. Može sa šećerom, može s mlijekom, kratka, duga, crna, bez kofeina ili to go, jednako dobra za razbuđivanje, kao i za zbližavanje. Omiljeni napitak milijunima kavopija, savršen povod za prvi spoj i ritual među prijateljicama. Odlike dobre kave su njezina gustoća, aroma, ali i društvo u kojem ćemo je ispiti.

Kava oplemenjuje prijateljstvo, ali i umake

Bezvremenski i svevremenski napitak nema ograničenja kada, gdje i s kim možemo uživati u njoj. Štoviše, razvila je svoju kulturu ispijanja. Nije stoga neobično da je dobila glavnu ulogu u omiljenim slasticama, a budući da se slaže s brojnim drugim okusima poput čokolade, šećera, vanilije pa čak i začina poput šafrana ili mljevene crvene paprike, više je onih koji je vole, nego onih koji je se klone. Kava može oplemeniti prijateljstvo, ali i umake. Iskušajte kraljicu napitaka na sasvim drugačiji način.

Torta sa Kavom

Tiramisu cheesecake

Mocca stangle/kockeMuffini s kavomRolade od kaveBrownie sa kavom

Coconut coffee cream kocke

Sočne rum kocke s finom aromom kave

Coffee break muffini

Kolač s kavom i mirisnim mrvicima

Kafe torta

Torta od kave i oraha

Torta od kave, cokolade i mascarponea

Kolač sa kafom

Coffee pleasure

Cokoladni Truffle Kolac s Kavom

Čokoladni tart sa espresso ganache kremom

MINI KUGLOFI OD KAVE, ČOKOLADE I RUMA

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.