Moj profil

Otkrivamo očaravajućih 11 deserata sa šlagom

Kaže se da ne možete kupiti sreću, ali možete kupiti tortu. Predlažemo da napravite svoju i usrećite njome sve do kojih vam je stalo.

Često se čuje da je nešto došlo baš kao šlag na tortu, kada želimo naglasiti da imamo zaokruženu cjelinu koja je ispala upravo onako kako smo zamislili. Baš kao deserti sa šlagom koje smo za vas pripremili. Iako nerijetko posežemo za šlagom kada želimo čim prije uživati u brzim, jednostavnim i hladnim slasticama, ova namirnica isto tako daje vizualnu nježnost, lepršavost i otmjen izgled kolaču pa pruža priliku za izražavanje slastičarskih vještina.

Nevjerojatne slastice u bijelom

Šlagirajte sve redom očaravajućim okusom i izgledom torti, kolača, pita, voćnih i sladolednih kupova… Budući da su dostupne i šlag kreme s različitim okusima, otvorene su nepregledne kreativne mogućnosti. Vjerujemo da je i vama poznato da se kalorije iz rođendanske torte ne računaju. Pa ubrajate li se među ljetne slavljenike, iskoristite priliku i zasladite se jedinstvenim tortama ili maštovitim i ukusnim kolačima čija će priprema sa šlagom doslovno biti pice of cake!

Ljetne torte

Osvježavajuće i jednostavne za pripremu, otprilike bi bio opis u tražilici dok smo u potrazi za ljetnim tortama. Podrazumijeva se pri tomu da jedno do dva pakiranja šlaga uvijek imate u hladnjaku. Uz njega svaka torta postaje prozračna, a bonus mu je i nevjerojatna lakoća sljubljivanja sa različitim vrstama voća.

Kremasto i s voćem

Tražite li inspiraciju za male slatke zalogaje koji istovremeni izgledaju vrlo privlačno, onda su naša četiri izbora kolača pun pogodak za vašu knjižicu s receptima. Jednostavni su za pripremu, a predloženo voće lako možete zamijeniti s drugim koje imate pri ruci, nećete pogriješiti.

Kolači za posebne prigode

Slojevi kreme na laganom biskvitu obogaćeni slojem šlaga ili maštovito posloženi u obliku puslica između slojeva hrskavog lisnatog tijesta, opis su predivnih kolača koji će zasjati u bilo kojoj prigodi. Uz malo strpljenja i pažljivo čitanje recepta lako ćete savladati izradu ovih slatkih kreacija.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.