Moj profil

Paštete su u modi

Bilo da ih kupujemo ili pripremamo kod kuće, iz hladnjaka ili kuhinjske police, paštetama je zajedničko; međusobno su dobro povezanih sastojaka, prožetih aroma, divno se mažu na kruh i još finije tope u ustima.

Na tronu pašteta dugo je bio pâté de foie gras (gušća pašteta) i ništa drugo, dok joj danas suvereno konkuriraju pileća, pureća, juneća, teleća, svinjska, pa one malo "egozitičnije"; paštete od divljači, paštete od boba, soje, leće, patlidžana, maslina, gljiva, kombinacija puretine i oraha, kikirikija i piletine, riblje paštete, tuna, losos, srdela i druge.

Podravka, jer s kvalitetom nema kompromisa

Za paštete, koje se smatraju delikatesnim proizvodima, koriste se isključivo namirnice besprijekorne kvalitete i svježine. Tajna okusa paštete je u fino usitnjenom mesu, začinima i pripremi.

U Podravkinom asortimanu nalaze se neki "evergreeni" među paštetama, poput Pileće, Jetrene, Čajne i Pikant paštete. 

Najtraženije jelo u autokampu i na plaži uz kruh i rajčice upravo je naša pašteta.

Serviranje i primjena

Pašteta je brz i ukusan obrok, uvijek pri ruci, praktičan i siguran. Glavni "sastojci" Podravka paštete jesu meso, začini i provjerena receptura.

Pašteta je namaz kojeg možemo ponuditi za hladno predjelo, poslužiti za doručak, marendu ili upotrijebiti kao osnovu drugim namazima tj. kao dio maštovitih kulinarskih kreacija.

Neodoljive su Podravka paštete namazane na topli domaći kruh ili prepečenac, ali i u obliku kuglice posložene na dekorativne kupiće ili na kanapeima po mjeri zalogaja.

Najtraženije jelo u autokampu i na plaži uz kruh i rajčice oprane u moru upravo je naša pašteta. Izvrsno se uklapa u piknike, dobrodošla je na rođendanskim zabavama, čest gost na studentskom jelovniku, odlično paše uz kanapee, francuski kruh i popečene šnite kruha, a više od svega (je) voli ljeto...
Jeste li već kušali sve Podravka pašteta?

Oni koji već dugi niz godina uživaju u ovim kvalitetnim proizvodima odavno znaju u čemu je njihova tajna

U okusu je tajna!


:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.