Moj profil

Razmazite se: Recepti za omiljene proljetne slastice

Razveselite se i uživajte u finim i maštovitim slatkim kreacijama, laganim tortama i kolačima s cool faktorom od prvog proljetnog voća, jagoda, trešanja i višanja.

Kako se u sezoni jagoda, nitko, ama baš nitko ne bavi brojenjem kalorija, pravi je trenutak da sebe i svoje slatkoljupce razmazite klasičnim tortama s jagodama, nakon kojih će svima postati jasno da Eva nije zavela Adama jabukom, već jagodom, Kapri tortom, Kapri tortom s jagodama, te Tortom od jagoda koje svoj očaravajući izgled i okus ne zahvaljuju samo svježim mirisnim jagodama, već i raskošnim kremama.

Kapri

U sezoni prvog svježeg voća nemojte propustiti ni uživanciju u jednoj od  najpoznatijih torti na svijetu posvećenoj legendarnoj balerini Pavlovoj, ali i u mnogo jednostavnijim, ali ne i manje ukusnim voćnim kolačima, poput kolača sa svježim trešnjama.

Naravno, u voćnim kolačima možete uživati i bez odlaska u vrt ili na tržnicu. Najslađi argumenti za to su prhki kolač, lađice u kojem je u glavnoj ulozi Podravkin Lino džem od jagoda, te elegantna bijela rolada i čarobna torta koje svoju voćnu sočnost zahvaljuju Podravka kompotu od višanja

Voće, svježe ili iz kompota dobrodošlo je i za ukrašavanje i drugih slastica s cool faktorom, poput jednostavnog, a finog kolača s medom, te zanimljive kokos mug kreacije koja nastaje za samo 5 minuta.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.