Moj profil
Slavimo uz 15 najboljih recepata za deserte
Slavimo uz 15 najboljih recepata za deserte

Slavimo uz 15 najboljih recepata za deserte

Otkrijte koje su cool slastice svoje mjesto našle na coolkinoj jubilarnoj rođendanskoj listi top 15 deserata po broju pregleda.

Jednostavno, mi coolinaričari, baš kao i ostali brojni posjetitelji naših stranica, vječni smo tragači za savršenim receptima
(i fotografijama!) za podjednako savršene slastice svih vrsta, oblika i tekstura. Stoga se mnogi naši vrijedni autori slatkih recepata mogu pohvaliti ne samo zavidnim brojem klikova na svoje uratke već i zavidnim mjestom na našoj rođendanskoj listi 15 top deserata po broju otvaranja.

A ako je suditi po našem slatkom rođendanskom popisu 15 top deserata, mi ne samo da volimo slatko već volimo i turboslatko. Naime, na prvom je mjestu, i to sa znatnom prednošću po broju klikanja, najslađa moguća slastica, grešno slatka baklava, dok je na drugom mjestu njezin najžešći konkurent, kolač od svima nama omiljene tješiteljice i dizačice raspoloženja, čokolade.

Sasvim razumljivo, među zvijezdama top 15 iz prebogate coolkine slastičarnice su i slastice bez kojih nema ni jednog svečanog trenutka – lijepe i fine raskošne i otmjene torte i kolači. K tome, tragači za savršenim receptima vole i tradicijske slastice našeg podneblja, stare dobre fritule i buhtle čije mirise i okuse pamtimo iz bakinih kuhinja, te uvijek omiljene klasike, fine biskvite s čokoladom i s voćem.

No, kako na našim stolovima uvijek, baš uvijek ima mjesta i za nove i drugačije slatke uratke, na našoj top listi su i recepti za savršeni trendi cheesecake i američke palačinke.

15 top deserata po broju otvaranja

1. Baklava

2. Čudo od čokolade


3. Zebra kolač

4. Žuti kolač s višnjama

5. Torta monte

6. Crnac bez jaja

7. Pravi cheesecake

8. Masaterini čupavci

9. Mileram torta

10. Američke palačinke

11. Najbolji kolač s jagodama

12. Milka torta

13. Fritule na brzinu

14. Praško čudo

15. Mekane buhtle

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.