Moj profil

Gastro kompas: Usmjeri svoj na Vegeta Natur specijale i osvoji vrijedne nagrade

Postani specijalist za svjetske specijalitete, a dok uživaš u pripremi ukusnih jela Azije, Italije i Meksika, zaigraj nagradni natječaj Gastro kompas i kreni put nagrada

Baš kao što se magnetna igla kompasa uvijek okreće sjeveru, ti se za spremanje svjetskih specijaliteta okrećeš Vegeta Natur specijalima za internacionalna jela. Voliš istraživati i eksperimentirati u kuhinji, ali pritom biraš kvalitetu, praktičnost i izbalansiranost okusa. Zahvaljujući novim Vegeta Natur specijalima za internacionalna jela, moderne arome Azije, Italije i Meksika su ti na dohvat ruke.

Destinacija – ukusna!

Dovedi okuse brojnih svjetskih destinacija u svoj dom, brzo i praktično, a tako ukusno! U manje od sat vremena udahni sve arome talijanske Porta Palazzo - najveće tržnice na otvorenom u Europi i izgubi se u vrtlogu intenzivnih mirisa, okusa i boja. Vegeta Natur za talijanska jela omogućava ti uživanje u specijalitetima poput poput lazanja, tjestenine, neodoljivog brudetaDovedi okuse brojnih svjetskih destinacija u svoj dom, brzo i praktično, a tako ukusno! U manje od sat vremena udahni sve arome talijanske Porta Palazzo - najveće tržnice na otvorenom u Europi i izgubi se u vrtlogu intenzivnih mirisa, okusa i boja.

U savršenom spoju aroma, kultura i kulinarskih utjecaja koje nudi Azija teško je izdvojiti favorite, stoga je Vegeta Natur za azijska jela prvi odabir kad želiš tu savršenu kombinaciju začina koja će novitetima u tvom tanjuru pružiti prepoznatljiv okus azijske kuhinje. pečena rebarca, specijaliteti poput woka, dumplinga, rezanaca, variva od mahunarki i jela s curryjem, poprimit će prirodni okus Azije te tvoj dom pretvoriti u gastro oazu za obitelj i prijatelje.

Vrhunske namirnice, fantastični umaci, malo mašte… i život uz dašak Meksika postaje pjesma. Na radost svih obožavatelja meksičke hrane, pripremi originalnih jela poput tacosa, riže s grahom ili vječitog comfort fooda chilli con carne, spremnog za svega pola sata, sada ništa ne stoji na putu uz Vegetu Natur za meksička jela.

Italija, Meksiko i Azija te zovu, uključi se u nagradni natječaj Gastro kompas i postani specijalist za svjetska jela

Kamo te vodi tvoj unutarnji gastro kompas? U smjeru Italije, Azije ili Meksika? Prestani dosađivati svom nepcu uvijek istim jelima, isprobaj egzotične okuse udaljenih krajeva i postani specijalist za svjetska jela!

Na stranici https://vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti/ pronađi u križaljci barem tri svjetska specijaliteta koja možeš pripremiti uz pomoć Vegeta Natur specijala za internacionalna jela. Kada pronađeš riječ, označi njeno prvo i posljednje slovo kako bi se zabilježila. Potom odgovori na nagradno pitanje: Koju od spomenute tri kuhinje biraš kad dođu gosti, koja jela spravljaš, kako stvaraš ugođaj i dozivaš duh odabrane destinacije u svoj dom? Pritom budi kratak i jasan, imaš 600 znakova, ali zadrži kreativnost. Nagradni natječaj “Gastro kompas” traje od 3. do 23. listopada 2022.

Tko zna, možda ćeš baš ti imati priliku sagledati Istru iz ptičje perspektive jer je glavna nagrada panoramski let za dvoje iznad Istre. Drugo dvoje kreativaca čeka praktičan wok s poklopcem ili pametni sat, a još 10 ljubitelja svjetske kuhinje osvojit će po jedan Vegeta Natur poklon paket!

Mistični okusi Azije, drevni okusi Meksika i poetični okusi Italije su tu, otkrij ih, zaigraj natječaj i uživaj u putovanju u baš svakom zalogaju!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.