Moj profil

Lako je bez puno drilla do sočnog grilla

Više nije tajna kako bez puno drilla do sočnog grilla! Samo se okružite dobrom ekipom, sočnim komadima mesa, napravite vatrenu atmosferu na balkonu, u dvorištu ili pak na grill tavici i uživajte u sjajnom roštilju.

Prvo smo vatru otkrili, onda njome ovladali, a na kraju je odlučili staviti iza rešetaka. Što se pokazalo sjajnom idejom jer je upravo roštilj jedna od stvari koja najbrže okuplja ljude oko stola. Na sam spomen grillanja sočne vratine, piletine, slasnih bbq burgera, ćevapa ili ražnjića mariniranih u pivu razbude nam se okusni pupoljci, a srećom, dobrog se grilla ne trebamo odreći ni kada vremenski uvjeti nisu najsjajniji. Super jela i odličnu atmosferu možemo dobiti i na dvorištu, balkonu, ali i na grill tavici.

Otkrijte kako bez puno drilla do sočnog grilla

Roštiljanje nije samo slaganje mesa na rešetku, okretanje i premazivanje. Roštiljanje je umjetnost i disciplina, koja zahtijeva praksu i ovladavanje trikovima. #BezPunoDrillaDoSocnogGrilla bit će lagana misija uz malu pomoć ukućana, ali i ponekog asa u pregači. Svaki majstor grilla zna da jedna od tajni ukusnog roštilja leži u odabiru neke od usavršenih kombinacija začina Vegeta Grill. One su tu da zaokruže okus i miris svakog komada mesa koje ste odlučili zaroštiljati, zato ne štedite na rebarcima, posegnite za klasičnom, ali slasnom piletinom i obavezno na grill tavi ili roštilju napravite mjesta za burgere.

Mali tekst koji opisuje sliku

Prostor između njih još izgleda prazan? Popunite ga sočnim grill kobasicama: odaberite Groficu s finim začinima, neodoljivu Zdenku sa sirom, pomalo vatrenu Pepica grill kobasicu pikantnu ili neobičnu ali slasnu Špinatka grill kobasicu sa špinatom i neka svi uživaju u vašim majstorijama. Upiknite dobru stvar uz povrtne ražnjiće ili se počastite sočnim bbq odreskom s vrućim krumpirima kojeg ćete poželjeti imati samo za sebe, ali kasnije shvatiti da je ipak vrijedan dijeljenja. Lako je bez puno drilla do sočnog grilla kada je meso sočno, društvo gladno, a vatra spremna.

Ima li marinade za nas?

Oblijeva vas hladan znoj na pomisao da meso neće biti savršeno? Da će se naći komentari poput „Ja bih to sočnije, fali ti malo onog nečeg, ma znaš“. Nema brige! Sklad okusa lako je postići uz Vegetine marinade, koje čine prevagu između dobrog i vrhunskog jela. Bez pojačivača okusa i umjetnih aroma, marinade pružaju samo prave i prirodne okuse zahvaljujući kojima će meso biti sočno i aromatično, a svi za stolom jedva dočekati da zgrabe još jedan komad i uživaju uz omiljeni umak, bio to Podravka ajvar, uvijek dobrodošao senf ili klasični Podravka kečap. Stoga, marinirajte i uživajte!

Što se manje za stolom priča, znači da je hrana bolja, a uz dobar roštilj, osim dobrog društva, treba i salata. Sezonsko povrće je uvijek tu, ali neka se na stolu obavezno nađe nešto poput ove zanimljive salate koja je još ugostila i kukuruz. Ako ste u žurbi, tu je uvijek provjereni i svima omiljeni zapečeni grah. Nedostaje još komad kruha, lepinje ili domaćih kiflica i zabava može početi. 

Mali tekst koji opisuje sliku

Uživate u grillanju bio u pitanju produženi vikend, rođendan ili tek obična srijeda, jer je ionako najvažnije tko je s vama. Ostanite hladne glave dok je atmosfera oko grilla vatrena, brinite da ukućanima oči zasuze od sreće, ne od dima i da u delicijama uživate u svom kulinarskom carstvu. Na kraju grillanja tanjuri će biti prazni, srca puna, a sigurni smo kako će majstora roštilja za silan trud u hladnjaku dočekati slastan desert. 

P.S. Odigraj igricu, postani grill specijalist i osvoji roštilj, prijenosni hladnjak ili jedan od 10 dodatnih grill paketa.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.