Moj profil

Prijavite se i osvojite: Podravka dijeli 20.000 paketića sjemenki originalne sorte paprike „Slavonka“

Najbržima na kućnu adresu stiže uzorak sjemenki zajedno s uputama za sadnju i pričom o našim paprikama

Osjećaj zadovoljstva da smo nešto od početka do kraja napravili sami, da je naših ruku djelo, da se time možemo pohvaliti – večina nas tome teži. Kad se radi o paprikama i ajvaru, tu uskače Podravka i pomaže svima zainteresiranima. Kako bi omogućila ubiranje plodova vlastitog rada i uživanje u istima, Podravka je odlučila podijeliti sjemenke svoje originalne sorte paprike „Slavonka“.  Da biste mogli uzgojiti paprike, potrebno je prijaviti se do 17. ožujka na web stranici i ostaviti svoje osobne podatke, biti među 20.000 sretnika te odvojiti mali dio balkona ili vrta, malo ljubavi i pažnje i slijediti upute koje stižu uz poslane sjemenke.  

100% okusa, bez konzervansa i bogatstvo povrća

Fin i uravnotežen okus Podravka ajvar može zahvaliti genetskom nasljeđu, blagoj klimi te plodnoj zemlji na kojoj rastu originalne crvene paprike „Slavonka“ i „Podravka“, razvijane od strane naših stručnjaka punih deset godina. Naše paprike se prerade u roku tri sata od zaprimanja čime osiguravamo da sve prirodne nutritivne vrijednosti ostanu netaknute. Upravo zato je  Podravka ajvar bogat prirodnim nutrijentima, uvijek fin i uravnotežena okusa, spreman da upotpuni vaše kulinarske kreacije.

Zasadite i vi! Prijavom na web stranici dobivate priliku osobno se uvjeriti u jedinstvenu kvalitetu originalne sorte paprike „Slavonka“.

Razmazite svoje nepce najukusnijim ajvarom

Dok brinete o vašim biljkama, zalijevate mladice, dohranjujete zemlju i veselite se prvim plodovima sočnih, crvenih paprika, uživajte u provjerenim okusima slasnih Podravka ajvara. Ljubitelji blagih okusa pronaći se onaj pravi za sebe, baš kao i oni čije nepce žudi za snažnim i ljućim ajvarom.