Moj profil

Složi savršen sendvič i dokaži - Imaš li skill za grill?

SENDVIČ. Toliko jednostavan da je savršen. Tako ukusan da može biti doručak, međuobrok, ručak ili večera. Napraviti savršen sendvič je prava znanost i umjetnost. Pokaži nam da baš ti imaš skill za grill i osvoji sjajne nagrade

Za neke stvari bismo mogli reći da je početak najvažniji, sredina zlatna, a kraj presudan. Za grill sendvič se možemo složiti da je početak i kraj jednako ukusan, sredina sočna i slasna, a uživanju nema kraja. Dok sline cure, curi i vrijeme pa se prijavi što prije - Nagradni natječaj „Imaš li skill za grill“ traje od 23. travnja do 8. svibnja, a nagrade su čak 53.

Ako imaš skill osvajaš grill

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je na stranici https://meatandmore.podravka.hr/  odabrati vrstu sendviča koju želiš složiti:

  • hot dog ili
  • hamburger

Nakon (teškog) odabira otvara ti se forma za slaganje sendviča i tada kreće prava zabava i dokazivanje Imaš li skill za grill? Složi svoj idealan sendvič dodajući mu neke od ponuđenih sastojaka. Kad budeš zadovoljan rezultatom i to bude tvoj zalogaj iz snova, u najviše 600 znakova opiši zašto si baš tim redoslijedom složio sendvič. Jer znamo svi da u burger prvo ide salata, pa umak, pa meso... Ili? Razliku između dobrog i najboljeg sendviča čine dodaci: nezamjenjivi ajvar, ketchup i senf. Ajvar namaži na pecivo, pažljivo položi pljeskavicu pa na nju povrće i sloj senfa. Kako zvuči? Nama ukusno i neodoljivo. Je li hot dog ukusniji ako ketchup ili senf staviš ispod hrenovke ili iznad? Reci nam i dokaži da imaš skill za grill.

Nakon što si zadovoljan opisom, u prijavnu formu unesi svoje osobne podatke kako bi uspješno završio prijavu. Gladan si nagrada? Možeš sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali možeš biti nagrađen samo jednom.

Što možeš osvojiti ako dokažeš da imaš skill za grill?

Glavna, sporedna i utješna nagrada se samo tako zovu, ali je svaka od njih itekako vrijedna i pomoći će ti u naumu da sve koje voliš uveseljavaš ukusnim grill delicijama. Najbolje složeni i opisani grill sendvič osvaja glavni grill set: Roštilj, pregaču i poklon paket grill proizvoda. Drugo i treće mjesto osvajaju sporedni grill set: Set noževa, pregaču i poklon paket grill proizvoda. Još 50 vas očekuje utješni grill set: Pregača i poklon paket grill proizvoda.

Ne zaboravi svoj sendvič podijeliti na društvenim mrežama te tako izazvati prijatelje da i oni sudjeluju. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 15.05.2021. godine, a na dobitnicima je samo da se u roku 8 dana jave kako bi preuzeli nagradu.

Nabrusi virtualne noževe, naoštri moždane vijuge i probudi apetit za pobjedom. Vrijeme je da zagrizeš i dokažeš - Imaš li skill za grill?