Moj profil

Osvoji super nagrade: Tražimo grill specijalista! Jesi li to ti?

Kad se ekipa skupi oko roštilja, kreće zabava i dobar provod je zagarantiran. No, tko od vas je pravi grill specijalista? Odigrajte igricu, složite kombinaciju i osvojite plinski roštilj, prijenosni hladnjak ili sjajne grill pakete

Vegeta grill specijali daju sočnost svakom komadu mesa koje se nađe na rešetki roštilja. Uhvatite sastojke na rešetku, složite grill specijalitet i osvojite jednu od sjajnih nagrada. Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ nalazi se na stranici https://meatandmore.podravka.hr/, a odvija se u dva kruga, od 10.5. do 17.05. te 18.5. do 25.05.

Prava lista otkriva grill specijalista

Put do nagrade u ovoj je zabavnoj igrici jednostavan. Evo što je potrebno:

  • skupiti zadani Vegeta specijal i odgovarajući komad mesa
  • skupiti maksimalno 3 priloga
  • u najviše 600 znakova opisati zašto je baš ta kombinacija sastojaka uz Vegeta specijal najbolja za grillanje, odnosno baciti na rešetku

Primjerice, BBQ marinada, sočna bbq rebarca i ukusni prilozi zvuče sjajno, no za osvajanje nagrade takav treba biti i odgovor. Ponudite nam kratko i slatko pojašnjenje za vrijedne i praktične grill nagrade! Igra je zabavna pa vjerujemo da ćete ju željeti zaigrati više puta i stvoriti što više grill kombinacija. Ipak, nagrađeni možete biti samo jednom. Bodovi ne utječu na rezultat i osvajanje nagrade, oni su vezani za vrijeme i za ispravno uhvaćene sastojke, a svaki neispravno uhvaćeni specijal ili komad mesa donosi negativne bodove. Dok čekate proglašenje dobitnika i dogovarate iduće druženje oko roštilja, izazovite prijatelje u igru Postani grill specijalist” i otkrijte mogu li oni za svoj specijal sakupiti više bodova. Više kombinacija znači i više zabave, ali i uživanja u grill specijalitetima.

Što osvaja grill specijalist?

U prvome krugu glavna nagrada je Weber plinski roštilj Q 1200 i grill paket, a tu je i 5 utješnih, ali sjajnih nagrada, odnosno 5 grill paketa. U drugome krugu glavna nagrada je prijenosni hladnjak i grill paket, a još 5 najs(p)retnijih i najkreativnijih osvaja grill paket za uživanje u roštiljanju i kreiranju nebrojeno puno specijalnih kombinacija.

Rešetka se već grije, a ekipa oko grilla čeka svog grill specijalista. Inspirirajte se i pripremite nešto dobro, a recepte potražite na vašem omiljenom mesnom utočištu https://meatandmore.podravka.hr/recepti ili https://www.coolinarika.com/.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.