Moj profil

Zakuhaj priču i osvoji nagradu: Vegeta i Dobri duh dijele MacBook

Svatko zna da Vegetin Dobri duh ispunjava želje i u kuhinju donosi veselje, a sada i nagrađuje. Put do glavne nagrade je zabavan i izazovan pa krenimo.

Nagradni Natječaj „Vegeta i Dobri duh dijele MacBook” traje od 18. ožujka do 18. travnja. Koraci nisu teški, stoga zaplešimo zajedno do stranice www.vegeta.hr/100postooriginalna/. Evo kako do nagrade:

  1. Protrljajte čarobnu lampu
  2. Odaberite jedan od ponuđenih pojmova: LJUBAV, SREĆA ili BOGATSTVO
  3. U maksimalno 600 znakova opišite zašto je taj pojam za vas broj jedan na svijetu

Zadatak uspješno odradi i nagradu zaradi

Začinite svoja jela 100% originalnom i zabavnom Vegetom, a dok se kuhaju, krenite u lov na sjajne nagrade. No, pripazite, prilikom opisivanja odabranog pojma, Vegetin će vas Dobri duh pokušati “sabotirati” u tom naumu. Srećom, na stranici vas, uz njega, čeka i mnoštvo tips&tricks s Vegetom pa i taj izazov postaje lakši.  

Nagradni natječaj „Vegeta i dobro duh dijele MacBook“ traje od 18. ožujka do 18. travnja 2021. na stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/. Svaki igrač može sudjelovati s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom, glavnom nagradom MacBook Air uređajem ili jednim od 10 Vegeta poklon paketa. Detalje i pravila Nagradnog natječaj potražite na web platformi Podravka.hr i na stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/".

Svoj dodatak jelima broj jedan već ste odabrali, a sada je vrijeme da odaberete jedan od tri ponuđena pojma, opišete ih u 600 znakova ili manje, ispunite podatke i možda baš vi postanete vlasnik novog MacBook Aira li jednog od 10 Vegeta poklon paketa. Sretno!