Moj profil

ZAZELENI ZAČINIMA: Kupi Vegeta Maestro zelene začine i osvoji predobre nagrade!

Pred tobom je 9 tjedana natječaja, 27 tjednih nagrada plus 2 velike finalne: električni bicikl i karte za koncert Petra Graše! Ako ti je ovo izmamilo osmijeh i zarumenilo obraze – inspiriraj se i zaigraj

Kad spojimo prave začine s omiljenim namirnicama dolazi do savršenstva. Začini ističu okuse namirnica, uravnotežuju arome i podižu naša jela na višu razinu. Iznenadi svoje ukućane i pripremi im omiljena jela prepuna zelenih Vegeta Maestro začina i stvori šansu za osvajanje sjajnih nagrada! 

Kako sudjelovati?

Nagradni natječaj Zazeleni začinima odvija se na stranici www.zacini-inspiracije.hr. Od 23. svibnja do 24. srpnja 2022. kupi najmanje jedan od odabranih Vegeta Maestro začina, a popis možeš naći na linku.

Zatim poslikaj i prijavi račun koji otključava nagradni zadatak, oslobodi svoju kreativnost u komentaru i napiši na što prvo pomisliš kad netko spomene zeleno.

U 9 tjedana natječaja “Zazeleni začinima” svakoga tjedna najkreativnije prijave, odnosno komentari, osvajaju:

  • prijenosni zvučnik JBL GO 3
  • bežične slušalice Huawei Free Buds
  • Vegeta Maestro poklon paket

Tjedne su ti nagrade zagolicale maštu? Zazeleni začinima i pokupi i glavne!

Sjajne vijesti! Svi prijavljeni tijekom nagradnog natječaja, od 23. svibnja do 24. srpnja 2022. sudjeluju u odabiru za glavne nagrade:

  • 1x električni bicikl cube reaction
  • 1x dvije karte za koncert Petra Graše

Uroni u svijet maestralnih Vegeta Maestro zelenih začina koji upotpunjuju svako jelo te zaokruži okus svojih specijaliteta uz Vegeta Maestro papar i morsku sol. Ako si u kreativnoj blokadi, ne brini na www.zacini-inspiracije.hr  čekaju te, uz natječaj, edukativna knjižica, brojni recepti, blog, video recepti te fun facts o začinima i hrani. Sigurni smo da će ti probuditi maštu i potaknuti te na stvaranje vrhunskih jela vrijednih dijeljenja s obitelji i prijateljima, ali i spremnih za ubiranje lajkova i komentara na društvenim mrežama. Inspiriraj se intenzivnim i neodoljivim mirisima Vegeta Maestro začina, stvori nezaboravne okuse, sudjeluj u natječaju “Zazeleni začinima” i možda baš ti uskoro kuhaš s iznenađenjima iz Vegeta Maestro paketa, uživaš u omiljenoj glazbi na novom zvučniku ili slušalicama, biciklom osvajaš svijet ili vodiš omiljenu osobu na koncert Petra Graše. Sretno!