Moj profil

Otkrijte svoje omiljene sastojke za smoothie i osvojite NutriBullet®!

Mala je vjerojatnost da tijekom 8 godina, koliko je na tržištu, niste isprobali ili bar poželjeli isprobati moćni NutriBullet ®, a pretpostavljamo i da već imate svoje omiljene namirnice ili neki trik za ukusniji smoothie.

Delimano vas poziva da sudjelujete u Instagram & Facebook nagradnom natječaju „Smoothie po svom“ i otkrijete svoj tajni recept za ukusan smoothie, koktel ili neki drugi napitak. Pravila su jednostavna, a najkreativnije sudionike čekaju vrijedne nagrade:

2 x NutriBullet® 600  s kojim će smoothieji postati finiji i zdraviji.

Pravila nagradnog natječaja „Smoothie po svom“ pronađite na www.delimano.hr .

Više od običnog blendera

NutriBullet® nije samo blender, jer zahvaljujući snažnom motoru i ciklonskom radu ekstrahira voće, povrće, orašaste plodove i sjemenke u vrhunske zdrave napitke i to za manje od 60 sekundi. Za sve one koji već danas žele naručiti snažni NutriBullet®, Delimano je pripremio posebnu cijenu od 399,90 kn.

Čišćenje blendera nikad nije bilo jednostavnije

Jedna od prednosti Nutribulleta svakako je i jednostavno čišćenje. Naime, za čišćenje ga je dovoljno napuniti čašom tople vode, dodati deterdžent za pranje suđa i uključiti ga na 20 do 30 sekundi. Zalijepljeni sastojci će se odvojiti, a laganim ribanjem i ispiranjem, čišćenje čaše i oštrice završit ćete bez puno muke. Nutribullet® čaše perive su u perilici posuđa pa na izgovore možete zaboraviti i svakodnevno uživati u zdravim obrocima tijekom napornih dana.

Recept za voćni smoothie

Jasmina Čaušević s bloga @whoishungry rado dijeli svoje tajne ukusnih smoothieja, a ovaj jednostavan recept lako možete pripremiti i vi.

Sastojci:

  • 1 banana
  • 1 jabuka
  • Šalica smrznutog šumskog voća
  • 1/2 žličice đumbira u prahu
  • Otprilike 2dcl napitka od kokosa
  • 1 žličica meda

Priprema:

Ubacite sve sastojke u Nutribullet® i blendajte do kremaste teksture, a onda kreće prava čarolija okusa.

Posjetite Delimano Instagram ili Facebook profil i smutite po svom do 12.05.2021., a dvoje najkreativnijih, Delimano će razveseliti s ekstraktorom hranjivih sastojaka Nutribullet®.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.