Moj profil

Registracija

1.1.1970.coolinarika

Plaća li se registracija (prijava)?

Nipošto! Registracija je besplatna, a nužna je zbog toga što je funkcioniranje većine alata izvedivo jedino ukoliko ste registrirani, tj. posjedujete li svoju korisničku stranicu na Coolinarika.com. U skladu s Uvjetima korištenja, registrirati se može samo punoljetna, potpuno poslovno sposobna osoba.

Niste registrirani (prijavljeni) na Coolinarika.com? Kako to napraviti?

Postupak prijave vrlo je jednostavan. Prelaskom miša preko polja "Budi dio cool ekipe!" (koje se nalazi u desnom gornjem kutu stranice) otvaraju se dva linka "Prijavi se putem... Cool računa" i "Novi si korisnik? Registriraj se!". Kliknite na donji link "Novi si korisnik? Registriraj se!" i otvorit će vam se unosno polje "Budi dio Cool ekipe — registriraj se" u koje trebate upisati neke svoje osnovne podatke. Polja sa zvjezdicom su obavezna. Kada završite s podacima, kvačicom označite da prihvaćate uvjete korištenja i sve što ste napisali spremite tako da kliknete na plavo polje "Registriraj se". Čim to učinite, sustav će vam poslati e-mail poruku s jednostavnim uputama kako dovršiti otvaranje korisničkog računa (jedan klik i gotovo!). Za bržu registraciju možete koristiti i svoj Facebook račun, klikom na gumb "Prijavi se putem Facebooka".

Već ste registrirani i imate svoju korisničku stranicu. Kako se ponovo prijaviti?

Prelaskom miša preko polja "Budi dio cool ekipe!" (koje se nalazi u desnom gornjem kutu stranice) otvara se link "Prijavi se putem... Cool računa". Kliknite na njega i otvorit će vam se unosno polje "Prijavi se u Coolinarika klub” u koje trebate upisati svoje korisničko ime i lozinku  te to potvrdite klikom na plavo polje "Prijavi se". Računalo  će vas "zapamtiti" i  kada drugi put dođete na Coolinarika.com i nećete se morati ponovno prijavljivati na stranicu.   

Imate li problema s registracijom?

Ako imate problema s registracijom, provjerite jeste li upisali ispravnu e-mail adresu. Naime, na tu adresu će vam stići e-mail poruka s aktivacijskim linkom. Tek kada na njega kliknete, proces registracije će biti završen. Ako ni to ne upali, javite nam se na Kontakt.

Kako se prijaviti na e-newsletter (e-novosti)?

Prijava na e-newsletter (e-novosti) je besplatna. Kako se prijaviti na dobivanje      e-newslettera? Kada se registrirate na Coolinarika.com pod svojim korisničkim imenom, otvorite stranicu "Moja Coolinarika" i kliknite na tab  "Ostalo/Postavke". Pronađite mjesto gdje piše "Newsletter pretplate" pa kliknite na plavo polje "Uredi". Kvačicom označite koju vrstu e-newslettera želite primati i podatke pohranite klikom na plavo polje "Spremi promjene". Na raspolaganju su vam opcije:

  • mjesečni e-newsletter - daje kratak pregled mjesečnih događanja na Coolinarika.com;
  • specijalni e-newsletter - donosi novosti o promociji Podravkinih proizvoda i raznovrsnih popratnih aktivnosti;
  • blagdanski e-newsletter - obiluje ekskluzivno pripremljenim blagdanskim receptima i idejama za ukrašavanje i dekoriranje stola.

Ako se želite odjaviti s primanja e-newslettera kliknite na kvačicu i odznačite polje. Ne zaboravite svoju odluku potvrditi klikom na plavo polje "Spremi promjene".

Kako se prijaviti za sudjelovanje u online istraživanjima?

Među "Postavkama” na tabu "Ostalo" na vašoj korisničkoj stranici, na dnu stranice nalazi se polje "Ostalo".  Kliknite pokraj njega na plavo polje "Uredi"i otvorit će vam se rubrika "Ostale postavke". Klikom na kvadratić možete označiti (odznačiti) da li želite ili ne želite sudjelovati u Coolinarika online istraživanjima. Ne zaboravite svoju odluku potvrditi klikom na plavo polje "Spremi promjene".

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.

Samo za čitanje! Opcije dodavanja recepata i ostalog sadržaja dolaze uskoro! :)

Saznaj više