Moj profil

Cool je ostati doma. I napraviti najbolji novogodišnji tulum!

„Di si za Novu?“ pred kraj godine postaje najnepopularnije pitanje – godine! U konkurenciji su uvijek i  „Kad ćeš se udat'?“ i „Izgledam li debelo u ovom?“.  Razradili  smo zato cijeli plan za najbolji novogodišnji tulum i odgovorili vam na prvo pitanje - odvažite se biti domaćica novogodišnjeg partyja!

Ključne stvari za uspjeh svakog tuluma su: malo dobrih ljudi, dobra glazba i naravno – odlična  hrana.  Krenimo redom.

Prijateljstvo je vino života! No ove godine okružimo se samo najužim društvom, oni neka donesu piće, najavite im da ćete se vi pobrinuti za hranu. Zgodna ideja je zamoliti muškarce da donesu piće, dok ženski dio može uskočiti i pomoći u nabavci i pripremi klope. I zabranite curkama uopće spomen trećeg nepopularnog pitanja!

Dobra glazba garantira dobru atmosferu! Ne budi vam teško, nekoliko dana unaprijed pripremite playlistu. Ovo se može činiti kao lak zadatak, ali tu je lakše fulati nego s klopom – jer nije lako udovoljiti svima.  Od svega pomalo – dobar je početni recept, a pomoći će i ako ugnjavite prijatelje da vam svatko da nekoliko prijedloga najbolje plesne mjuze. Tako će svaki uzvanik u neko doba večeri moći čuti 'svoju stvar' i totalno se otkačiti na nju.

Novogodišnji menu kojim ćete oduševiti ekipu neka krene s domaćim tortilla chipsom.

Njih možete napraviti koji dan unaprijed, a na dan D bacite se na pripremu guacamole umaka.

Ono nepopularno pitanje s početka priče instantno će zamijeniti izjava – 'E, možeš se udat!'

Doček ne može proći ni bez dobre stare francuske.

A što najbolje ide uz francusku? – Odojak? A ne, ne! Na vašem novogodišnjem partiju napraviti ćete mali twist i atmosferu dodatno ugrijati sa spicy chicken wings.

Zaustavite li glazbu u trenu konzumacije, čut ćete samo tišinu i zadovoljno mljackanje.

Cijelu priču uspješno zaokružite ovim #probajpojestisamojednu nougat pralinama i nazdravite još boljoj, uspješnjoj, spontanijoj i uzbudljivijoj 2017-oj!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.