Moj profil

Kviki štapić i pašteta uhvaćeni u maženju

Kviki štapić i pašteta promijenili su status na Facebooku, pa tako štapiću stoji: "konačno posoljen", a pašteti "sretno zatvorena".

Eksplicitna fotografija ljubavnog zagrljaja između Kviki štapića i paštete preplavila je jutros društvene mreže!

Zasjenili su tako vijest o ženi koja je odlučila ne staviti bijeli stolnjak za nedjeljni ručak te poznatoj glazbenoj divi koja je javno priznala "U redu je NE biti na dijeti“.

Štapić koji je do sada živio u vrećici i mazna pašteta koja je konačno popustila i skinula željezne okove - vole se javno. Pašteta na sebi, tvrde svjedoci, već ima iscrtano njegovo srce.

Pogled ispod police

Ovo slasno zavođenje trajalo je mjesecima, još od prvog pogleda ispod police. No, tek kad su dospjeli pod isti krov, slasti su se razbuktale. Sudbina je htjela da pašteta i štapić završe u istoj kuhinji, razdvojeni tek magnetom na hladnjaku.

Preživjeli su neka teška vremena: njegovo izbivanje za vrijeme nogometnog prvenstva, njena povremena dopuštanja ljudima da iz nje iskaču ali - ljubav je ipak bila jača.

Javno priznanje uslijedilo je nekoliko trenutaka nakon objave ovog članka. Kviki štapić i pašteta promijenili su status na Facebooku, pa tako štapiću stoji: "konačno posoljen", a pašteti "sretno zatvorena".

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.