Moj profil

Milk party

Najbolje odjevena osoba na milk partyu dobit će i napitak s tajanstvenim sastojkom, koji ste spravili od tijesta od mljevenih badema, šećera i bjelanjaka. Jednom riječju: marcipana. Iznenadite frendove i jedinstvenim slanim predjelom!

Jeste li uočili da se svaki put kad dođete na neki party najveća gužva stvori oko pića i jela? Ljubav vodi kroz želudac, kažu, a vjerojatno je tako i s tulumima. Dobar tulum je onaj gdje ima i puno dobrog, lijepo aranžiranog jela i, dakako, atraktivnih, maštovito posluženih pića.

Večeru završite izborom za najljepši mliječni brk i slavljeničkom slasticom od slatke riže!

Alkohol već neko vrijeme nije u modi, pa pokušajmo s nečim posve drukčijim i zdravim - mlijekom! Napravite u svom domu pravi mali nostalgični "zdravljak". Ružičasti shakeovi od jagode, ljubičasti od borovnice, zeleni s kiwijem, žuti od banane... zatim šareni suncobrančići, malene kvačice, slamkice - ovdje je dopušten i slatkasti, duhoviti kič... Svi smo mi u sebi još djeca i volimo se igrati. Kod "šanka" će nastati prava pomama!

Nema boljeg tuluma od tematskih tuluma, pa bi bilo zgodno da se uzvanici pojave odjeveni u stilu šezdesetih godina. Upravo tada su se nosile nježne pastelne boje sladoleda, kupova, shakeova, a ni frizure nisu osobito odmicale od današnjih ukrasa u čašama. Najbolje odjevena osoba dobit će i napitak s tajanstvenim sastojkom, koji ste spravili od tijesta od mljevenih badema, šećera i bjelanjaka. Jednom riječju: marcipana. Iznenadite frendove i jedinstvenim slanim predjelom - mliječnim kupom od začinjena sira, jaja i rajčica!

Kako gosti uslijed svih uzbuđenja i dobre zabave (i plesnjak neka bude sa zvukovima rock & rolla te sentiša iz 60-tih) ne bi ostali gladni, ponudite i nešto konkretno. Npr. ražnjiće sa sirom. Dobar štos s povrćem i sirom jest taj da se ne morate osobito brinuti je li sve dobro pečeno. A zamislite što sve možete učiniti s vatrometom jarkih boja! Crvena ili zelena paprika, rajčica, patlidžani...

Uz napitke od mlijeka traženi će biti i čokoladni keksići, sušeno voće, holipi i vafli, a večeru završite izborom za najljepši mliječni brk i slavljeničkom slasticom od slatke riže!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.