Moj profil

Neobični načini na koje obični ljudi jedu paštetu

Okupili smo sasvim obične ljude koji su nam otkrili na koje načine oni najčešće konzumiraju paštetu. Njihova svjedočanstva su stvarna, iskrena i... domišljata!

Svatko ima svoj omiljeni način konzumacije najpopularnijeg namaza.

Okupili smo sasvim obične ljude koji su nam otkrili na koje načine oni najčešće konzumiraju paštetu. Njihova svjedočanstva su stvarna, iskrena i... domišljata!

"Na srednje debelu šnitu svježeg bijelog kruha ide deeebeli sloj paštete (preferiram pikant paštetu, jer želim da me zamišljate kao macho muškarca). Potom se pažljivo stavlja tanak sloj majoneze. Zatim na to ide kriška nekog punomasnog sira. Još ako se nađe kakav kiseli krastavčić – doživljaj je potpun.  I što više čovjeku treba? Pa ovo je doručak šampiona!"

Boško, macho muškarac

"Na srednje debelu šnitu svježeg bijelog kruha ide deeebeli sloj paštete..."

"Ja obožavam kanapeiće, a njihova priprema mi  predstavlja pravi mali ritual. Kriški tosta skinem koricu te ju razrežem na četiri dijela.

Tostiram ga kratko na tavici, tek toliko da postane hrskav.  Svježi krastavac ogulim i narežem na tanke ploškice, a cherry rajčice razrežem na četvrtine. Tostirani kruh premažem najdražom mi delikates pilećom paštetom sa šparogama pa na to stavim rajčicu i krastavac.  Oh, kako damski od mene!"

Andrea, fina guza


„Volim jesti paštetu, ali nekad nisam baš gladan. Onda mi mama napravi klaun-sendvič, bez korice i ja onda sve pojedem. Meni je pašteta fina i za užinu, ali ju ne volim uz čaj. Ne popijem čaj skoro nikad.“

Sven, petogodišnjak

„Jedem ju s koricom kruha, za drugo ni ne znam. Da, s onom istom koricom koju skinem s kruha mog sina, jer klaun-sendvič ne smije imati koricu. Ali sjećam se da sam za vrijeme studija vrlo često jela paštetu debelo namazanu na prerezanu kiflu. I obavezno jogurt uz to! E, ovo me vratilo u mladost! Sad moram skočiti do trgovine po paštetu i kiflu. Da znate da hoću!“

Ana-Marija, Svenova mama


"Najbolji snack ikad su mi slani štapići koje umačem u paštetu. Jasna stvar – pašteta treba stajati na sobnoj temperaturi kako bi imala dobru mazivost, odnosno umočivost.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.