Moj profil
Otkrit ću vam tajnu
Otkrit ću vam tajnu

Otkrit ću vam tajnu

Volimo miris cimeta i vanilije, okus agruma, karamela, ali naročito Nezino Veličanstvo Čokoladu. Mi uglavnom volimo sve što vi ne primjećujete.

Dragi muškarci, otkrit ću vam tajnu. Koliko god mi žene voljele cvijeće, uz izuzetak onog za koje nemamo odgovarajuću vazu, onog koji ostavlja prašak s tučka po stoljnjaku i onog čiji miris izaziva glavobolju, još više volimo male i griješna slastice. Zato za ovaj Dan žena umjesto buketa ruža ili mimoza pokušajte s nekim ženskim desertom. To su oni pjenasti i mirisni, koji se jedu žličicom iz lijepih zdjelica ili čaša.

Ako je istina da su žene s Venere možemo slobodno zamisliti da na Veneri raste kakaovac.

Volimo miris cimeta i vanilije, okus agruma, karamela, ali naročito Nezino Veličanstvo Čokoladu. Mi uglavnom volimo sve što vi ne primjećujete.

Tako da, ako je istina da su žene s Venere, a muškarci s Marsa, možemo slobodno zamisliti da na Veneri raste kakaovac. Imajte to na umu, dragi muškarci, i rijetko ćete pogriješiti ako nam poklonite bombonijeru, koliko god to zvučalo old fashion!

Prhke kremaste košarice

Složenim odnosom nas žena prema čokoladi pozabavili su se i ozbiljni znanstvenici i zaključili da ženin mozak mnogo bolje reagira na sastojke koji stimuliraju proizvodnju „sretnog“ hormona seratonina. Drugim riječima, naše tijelo je ko' stvoreno za čokoladu!

Prema jednom francuskom istraživanju pak, u kojem je sudjelovalo preko 38.000 ljudi, i objavljenom u British Journal of Nutrition, vi muškarci većinom volite slano, a mi žene slatko. Teorija koju je razvio dr. Katza s Yale University, tvrdi da su muškarci tijekom evolucije imali veću potrebu za proteinima, kako bi ojačali mišiće i bili uspješniji u lovu.

Desert od pudinga od čokolade s čokoladnim preljevomŽenina uloga je bila rađanje i briga za dijete, pa je njezino tijelo bilo sklonije nakupljanju masti. Prema tome, kad nas sljedeći put vidite da smo posegnule za brownijem s 200 gr čokolade i 200 gr maslaca u receptu, mi jednostavno potvrđujemo pripadnost svojoj životinjskoj vrsti i spolu. Ni više, ni manje.

Neki idu tako daleko tvrdeći da čokoladu volimo više od seksa. Recimo da ovisi o vrsti čokolade.

Čokoladne krispi kuglice

Šlag krema okus čokolada

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.