Moj profil

Predstavljamo - blogerica unique-hrebina

Pozivam vas da navratite na moj blog, pogledate čega sve ima, komentirate i zapravo što je najvažnije od svega pronađete nešto za sebe. A u moru od četiristotinjak postova vjerujem da i hoćete.

Da me netko upita kojim bih riječima opisala sebe mislim da bi mi prvi odgovor bio: žena, majka, blogerica…

Iza bloga Unique Hrebina stojim ja, Maja Čičko, inženjerka naftnog rudarstva, magistrica ekološke poljoprivrede i agroturizma, majka jednogodišnjeg živahnog dječaka i kreativka nemirnog duha.

Mali tekst koji opisuje sliku

Blog je davne 2009. godine nastao kaj jedan ispušni ventil, mjesto na kojem sam objavljivala svoje radove i recepte. U šali kažem da imam višak kreativnih hormona. Upravo te nalete kreativnosti, taj višak kreativnih hormona, pretačem u torte, kolače no i puno, puno više od toga. Tako mi nisu strani ni kistovi i boje, nisu mi strane ni bušilice, flekserice, pile, vinklini…

Mali tekst koji opisuje sliku

Kreativnost koja se nalazi u meni izlazi iz svake moje pore i sastavni je dio mog života. Moram priznati da mi upravo to život čini ljepšim, zabavnijim, opuštenijim.

Pečenje kolača nešto je što me opušta, obožavam smišljati nove kombinacije, isprobavati recepte i naravno jesti sve te divote. Neopisiv je osjećaj sreće i zadovoljstva kada moji kolači obore sa nogu…

Mali tekst koji opisuje sliku

Za ovu priliku odlučila sam vam pokazati tortu koja je izmamila daleko najviše dječjih osmijeha a naravno i pohvala što se okusa tiče.

Torta o kojoj pričam je 3D minion torta nastala za jednog malenog obožavatelja Grua.

Nakon što sam tortu napravila i oblikovala u željeni oblik, premazala sam ju sa buttercreamom i obložila fondantom.

Detalje sam naglasila kistom i prehrambenom bojom.

Gru

Mali tekst koji opisuje sliku

Iako ovo možda izgleda komplicirano zapravo je jedna od jednostavnijih torti.
Ispod površine skriva se torta od limuna. Biskviti sa limunom dodatno bogato natopljeni slatko kiselim sirupom od limuna te krema od vanilije.

Pozivam vas da navratite na moj blog pogledate čega sve ima, komentirate i zapravo što je najvažnije od svega pronađete nešto za sebe. A u moru od četristotinjak postova vjerujem da i hoćete.

Veselim se vašem dolasku, vaša unique-hrebina, odsad i ovdje:

Blog

Mali tekst koji opisuje sliku

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.