Moj profil

Zašto je Martha Stewart zapravo baš cool

Prisutna je u našim životima otkako nam je interneta i stranih televizijskih programa. Ona je školski primjer savršene domaćice, ali i uspješne poslovne žene. Nema tko ne zna za nju, jer ta se gospođa jako dobro zna pobrinuti da i uz navalu novih kulinarskih uzora, ona i dalje ostaje na  vrhu.

Evo zašto je Martha Stewart upisana na našu listu cool žena;

  • Poduzetna Martha počela je zarađivati već s 10 godina kao babysitterica, nekoliko godina nakon toga počela se baviti modelingom pa je godinama kasnije čak bila lice za Unilever i Chanel.
  • Trenutno je njezina vrijednost procijenjena na 320 milijuna američkih dolara. Ta vrtoglava svota rezultat je mudrih poslovnih i marketinških poteza. No, čini se kako je Martha imala i neke nepromišljene poteze pa je 2004. "odgulila" pet mjeseci u zatvoru  uz dvije godine uvjetne. Osuđena je jer je lagala pod prisegom o prodaji svojih dionica. No, i ovdje je Martha bila uzdignute glave, u zatvoru je postala PETA-in borac za prava životinja, a čim je izašla iz zatvora otvoreno je kritizirala zatvorski sustav upozoravajući na neljudske uvjete s kojima se tamo osuđenice susreću.

  • Martha voli red, rad i disciplinu i van zatvora. Nađete li se kao gost na njezinom imanju, poslijepodnevna šetnja točno u 17:00 sati vam je obavezna, Martha vam neće progledati kroz prste. Također, svojim zaposlenicima zabranila je da u njezinoj kompaniji nose obuću s rebrastim crnim đonom jer ista ostavlja packe po podu. To je taj ženski perfekcionizam!
  • Dokaz da je marketinški mag te da joj godine ne smetaju da ide u korak s trendovima jest njezin kulinarski show Martha & Snoop's Potluck Dinner Partys poznatim reperom Snoop Dogom. Njih dvoje 2017. su dobili i MTV nagradu za najbolji televizijski duo. Zar to nije cool?

  • Radoholičarka Martha navodno spava samo četiri sata dnevno. Postoje neka šuškanja da to čini s upaljenim svjetlima, kako bi odmah po buđenju skočila na noge i krenula s radnim zadacima.

Njezin energičan poslovni duh, predanost i perfekcionizam u svemu što radi čine ju uzorom mnogima, jer ta žena-zmaj sa svojih 76 godina ne uzmiče pred nikim i ničim, i za to joj treba odati priznanje!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.