Moj profil

Odgovorno tvrdim – doma sam i kuham!

Davno je još Mark Twain rekao “Okusi se ne rađaju nego stvaraju.” Stvoriti ukusan obrok uz minimalno namirnica izazovno je, ali ne i nemoguće. Pridružite nam se jer smo doma i kuhamo fino!

Ovih dana, čini se, svi radimo kiflice, mijesimo kruh, kuhamo i pečemo, a izgleda da će i obiteljski doručak konačno (p)ostati tradicija. Eksperimentiranje s novim jelima i pićima, egzotičnim začinima i okusima dobra je ideja, ali za sada, to ostavljamo po strani i vraćamo se korijenima, pouzdanim, provjerenim receptima te kraljici začina koja je uvijek uz nas – Vegeti. Zahvaljujući njoj, sva su naša jela i dalje 100% ukusna, 100% originalna i 100% naša!

Doma sam i kuham!

Vjerujemo kako će nam ovo biti krilatica i za nekoliko mjeseci, kad ćemo na degustaciju novo osmišljenih specijaliteta pozvati svu obitelj, prijatelje, pa i susjede iz ulice.

Savjeti za lakše kuhanje, kreativni prijedlozi za jednostavnu i brzu pripremu jela od dostupnih namirnica te recepti koji će uskoro biti u kategoriji „omiljeni”, čekaju vas na stranici

No, za sada je važno ponašati se odgovorno i ostati doma. Ne zaboravite da iz udobnosti doma možete naručiti Podravkin paket 'Pošiljka sa srcem' sebi ili nekome tko ne može sam do trgovine.

Na ovaj način čuvamo svoje zdravlje, ali i zdravlje znanih nam i neznanih ljudi. Bez brige, nezaboravni okusi i mirisi svejedno će se širiti kućom, jer i uz namirnice koje imamo pri ruci, poput riže, tjestenine i brašna, te dodatak omiljene Vegete uživamo u ukusnim, jednostavnim i brzim jelima. Ionako je najvažnije da smo doma, sigurni i zdravi.

Kuhati je lako, pitaj nas kako

Zasučite rukave, uposlite ukućane da sjeckaju povrće, tijestom zabavite klince i uživajte u kuhanju. Iskoristite ovo vrijeme da ponovite stare klasike i naučite nešto novo. Bilo da ste u kuhinji početnik ili stručnjak, savjeti za lakše kuhanje, inovativni prijedlozi za jednostavnu i brzu pripremu jela od dostupnih namirnica te recepti koji će uskoro biti u kategoriji „omiljeni”, čekaju vas na stranici Doma sam i kuham. Znamo da volite vidjeti kako jelo nastaje, od ideje do realizacije, pa nismo zaboravili niti na video recepte. Pripremili smo vam i mnoštvo trikova za kvalitetan ručak koristeći namirnice koje već imate u hladnjaku.

Motivirajte ostale na društvenim mrežama

Dok čekamo ponovne susrete s prijateljima i poznanicima, razmjenu recepata i roštiljanje na otvorenom, doma smo i kuhamo. Inspirirajmo i druge, dijeljenjem fotografija svojih kulinarskih uspjeha na Facebooku i Instagramu, uz hashtag #domasamikuham. Dok u ova izazovna vremena s ljubavlju kuhamo za one koje volimo, znamo da kreiramo i slatke uspomene. U ovome smo zajedno, hvala što se ponašate odgovorno i brinete o sebi i drugima. Doma sam i kuham, a znamo da ste i vi!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.