Moj profil
Image
Hrvatska

već sam se nakuhala  i napekla kolača u životu, ali još ne odustajem, jer su uz to uvijek bila povezana vesela druženja, proslave ili jednostavno iznenađenja prijateljima i obitelji. Udata sam, sin je otišao od nas i živi sa djevojkom, a suprug i ja zamijenili smo ga četveronožnim ljubimcem.

Volim šetati prirodom, a  kad bih i malo markirala, moj pas se brine da u tome ne omanem. Suprug i ja u proljeće i jesen beremo gljive pa se šetnje psa i branje gljiva izvrsno slože u zajedničko zadovoljstvo i korist.

Ja sam dijabetičar i jako moram paziti na prehranu, ali, hvala nebesima, imam dobru samokontrolu pa kad gledam sve ove prekrasne delicije, ne dolazim u napast previše. Ali, kad su sin i njegova djevojka (koju nekako doživljavam kao snahu) u pitanju, rado prokopam kako bih našla neku deliciju kojom bih napravila malo iznenađenje za njihov dolazak na objed.

Pridružujem se ovom forumu jer mi je jako drago što žene nesebično međusobno izmjenjuju svoje recepte, savjete i male tajne kuhanja i pravljenja slastica, kako bi mogle u najboljem svjetlu predstaviti svoj trud pred onima koji su im dragi i važni u životu.