Moj profil
Image
Cool Chef
Slovenija

, Živela sam do svoje 30 sete godine u Makedoniji u Skopje, sada živimo u Sloveniju več 18 godina.Imam jednog sina 0d 23 god.i supruga.Kuham već 25 godina i Imam  problem jer je suprug veliki gurman a sin je strašno probirljiv i puno puta imamo dva jela na stolu.

Veliki sam gurman što se i vidi na meni. U slobodno vreme volim isprobavati strana jela a volim i domaća starinska jela,i mnogo mi je žao da sam promašila profesiju ( otišla u Arhitekturnim vodama...možda zato i imam kreativnu žilicu) , da bi mogla da vratim vreme unazad obavezno bi bila u kuharskih vodama i neki Chef jer se najbolje osjećam i snalazim u kuhinji.To je moj kutak, moj mir...kuham...fotkam i sprošćam višak energije.

Isto tako sam mahnuta na kreativnim radovima a i iimam puno slobodnog vremena i zato izrađujem nakit, slikam u tehnici Enkaustika još od marta 2012 i ovde na Coolinarici predstavila ovu tehniku preko mojim slikama i receptima.Puno se smejem i volim komične ljude.

U horoskopu sam Bik....ponekad kad sam 100% u pravu znam biti strašno tvrdoglava .Eto to je to.Ko me želi dodati u prijatelje neka samo izvoli i je dobrodošao :)