Moj profil
Image
Podravka ambasadorica
Hrvatska

Rođena sam i živim u Rijeci. Kako ne volim (teško mi je reći da baš mrzim, ali...) slobodno vrijeme, nastojim si ispuniti svaku sekundu u danu s nekom aktivnosti. Moja strast su kemija i kuhanje...i mislim da jedno savršeno dobro objašnjava drugo :) Na jednom od predavanja nas je profesorica pitala volimo li kuhati. Svi smo ostali zatečeni pitanjem jer u tom trenutku nije imalo nikakve veze sa temom kolegija koji je upravo počimao (ili smo barem tako mislili). Nakon našeg meškoljenja i sramežljivih par ručica u zraku, profesorica je rekla da oni koji uživaju u kuhanju, lako će savladati i "kuhanje" kemijskih reakcija. :)

Profil na coolinarici sam počela kao gimnazijalka pa je otuda ostalo i ime. Kroz ove godine ne mogu reći da se mnogo toga promjenilo, možda su mi recepti postali malo složeniji, a i možda sam postala pedantnija u izradi slastica...o tome vi procjenite. 

Većinom samo njuškam po novim receptima i isprobavam. Rijetko nađem dovoljno vremena za upisivanje novih recepata, ali svaki dan sam tu negdje i provjeravam što se događa. :)