Moj profil
Image
Hrvatska

Jedan je od začetnika rekreativnog vježbanja u Hrvatskoj. Glavni je osobni trener u programu mršavljenja Skidaj kile.

1997. godine diplomirao je fitness na prestižnoj A.C.E. (American Councile on Excercise) školi u Americi nakon čega se vraća u Hrvatsku i za TV osmišljava i vodi emisiju Aerobic Show koja je snimljena u preko 100 epizoda i kao takva bila jedinstvena na ovim prostorima.

Nadograđujući dalje svoje znanje i posao detaljno razrađuje program edukacije za aerobic instruktore te 1998. održava 1. aerobic tečaj u Crikvenici. Iz navedene Gokyjeve škole do sada je izašlo preko 500 instruktora aerobika.

Radio je u fitness centrima u Americi, Njemačkoj, Italiji te je kao vrstan stručnjak gostovao u ulozi prezentatora na mnogim domaćim i svjetskim aerobic konvencijama.

Od 2000.–2005. član je Reebok University teama, a u tom periodu (2001. godine) otvara svoj prvi aerobic i fitness centar by Goky. Glavni je osobni trener u programu mršavljenja Skidajkile. Kreativan i sposoban, željan daljnjeg razvoja grupnog vježbanja i obogaćivanja ponude vlastitog centra, osmišljava niz novih atraktivnih programa koje preuzimaju i drugi fitness centri.

Njegovo iskustvo, znanje i stručnost prepoznali su i na RTL televiziji te ga uključuju u projekt “Vježbajte s Renatom Sopek”. Osmišljava vježbe i program za tri DVD-a te uvodi Renatu Sopek u svijet aerobica.

Kao stručni suradnik uspješno surađuje kroz stručne tekstove i specijalizirane video vježbe za vježbanje s nekoliko vodećih hrvatskih internetskih portala, uključujući i Coolinariku.